Cum alegi salonul unde vei merge pentru epilarea definitiva laser barbati?

Daca vei intreba o femeie la ce salon merge sau ce salon recomanda pentru epilarile definitive cu laser cu siguranta iti va enumera cel putin trei sau patru locatii unde ai si preturi bune si raport calitate-pret excelent pentru serviciile prestate. Nu acelasi lucru se intampla daca ne referim la barbati.

Pentru ca nu sunt obisnuiti deloc cu epilarile si merg mai rar la salon, barbatii vor avea probleme in a gasi un salon potrivit pentru nevoile lor, pentru epilarile definitive cu laser. Nu toate saloanele ofera si o epilare definitiva barbati Oradea, daca locuiesti in Oradea, de pilda. In momentul in care ai nevoie neaparat de epilare pentru ca vine vara si vrei sa arati foarte bine mersul la salon nu mai e o varianta optionala, devine o nevoie, asa ca trebui sa gasesti cat mai repede salonul unde sa te epilezi.

Cum alegi insa salonul unde te vei epila ca barbat? Din start trebuie sa stii foarte bine ce fel de experienta vrei sa ai la salon si sa iti fixezi niste asteptari. Studiaza ofertele, vezi ce spun clientii, poate prietenii care au mai fost la epilari definitive cu laser. Si nu, nu va fi un tratament dureros, nu vei fi stresat de durere, experienta va fi placuta de fiecare data, la fiecare sedinta. 

Da, vor fi 6-10 sedinte cel putin pentru ca ai firele de par mai groase, radacina e mai puternica decat la femei, pilozitatea e problematica la barbati, parul e mult mai mult in cam toate zonele. Plus ca ai si par pe spate sau pe abdomen, pectorali, gat, ceafa, umeri.

Cauta macar trei saloane sau doua din zona ta si vezi ce servicii au, ce aparatura folosesc. Alege doar salonul care are laser cu trei lungimi de unda de ultima generatie si care iti ofera si consiliere si poate sedinte gratuite la inceput ca sa vezi ce efecte are laserul asupra zonelor de epilat.

Atentie si la ofertele si promotiile active, la preturile practicate. Nu toate saloanele au preturi foarte bune la toate serviciile, asa ca le vei viza doar pe cele care promoveaza preturi excelente la epilarile definitive pentru barbati, ca sa te incadrezi cat mai bine in bugetul alocat ingrijirii corporale.

Foarte importanta in alegerea salonului pentru epilare definitiva barbati Oradea este si interactiunea cu personalul de acolo, calitatea personalului si procedura per total, cat de bine se va realiza. Sedintele de testare si consilierea te vor ajuta enorm sa iei o decizie, deci mergi catre saloanele care le ofera clientilor indiferent de pachetele achizitionate dupa prima experienta la salon.

Si tine minte un lucru: epilarile definitive la barbati sunt mult mai importante decat la femei prin prisma faptului ca zonele de epilat au sansa sa arate mult mai bine pe o perioada mai lunga de timp, cateva saptamani, in general, asa ca orice efort de cautare merita. Spor la cautat salonul perfect pentru epilarile definitive si curaj la primele sedinte. Asta e tot ce ai nevoie pentru a scapa cat mai repede de parul corporal.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii