De ce e nevoie de 6-10 sedinte, poate si mai multe, pentru epilarile definitive laser la barbati?

In cazul femeilor, epilarile definitive cu laser la salon vor avea rezultatele dorite dupa 6 sedinte, in general, parul disparut din zonele de epilat fiind in proportie de 90%-95%. Cifrele se schimba radical cand vine vorba de barbati si de epilarile definitive cu laser in saloanele preferate. Intr-un fel te astepti sa vezi o scadere a eficientei epilarilor definitive cu laser pentru ca barbatii sunt diferiti de femei din punct de vedere corporal, pilozitatea e cu totul alta.

Epilarile definitive la barbati pot sa isi dovedeasca efectele dupa 6-10 sedinte sau mai multe, la intervale de 6-8 saptamani. De ce se ajunge la atat de multe sedinte? Explicatiile specialistilor sunt destul de simplu de inteles.

Totul porneste de la caracteristicile fizice ale pilozitatii la barbati, ale firelor de par si radacinilor. Daca la femei te astepti sa vezi par corporal in zona inghinala sau la subrat, mai rar pe fata, in zona mustatii, a nasului, pe picioare si maini si parul sa fie destul de subtire si usor de epilat, la barbati lucrurile sunt mult mai complicate. 

Parul corporal la barbati e mult mai mult, poate fi intalnit adesea si pe spate, pe abdomen, pectorali, pe gat, ceafa, pe umeri, in zona inghinala poate fi mult mai mult, la fel si la subrat. Sa nu mai discutam despre fata, unde barbatii au barba si mustata, par facial in exces, de care nu pot scapa decat prin radere saptamanala, care creste foarte repede intre sesiunile de barbierit.

Pe langa pilozitatea cu totul altfel decat la femei, firele de par ale barbatilor sunt mai groase, radacinile mai puternice, asa ca o epilare definitiva barbati Oradea, de exemplu, nu va da rezultatele dorite dupa doar 5-6 epilari definitive, sedinte la rand. Aparatele cu laser cu trei lungimi de unda, cele mai performante de pe piata vor avea nevoie de mult mai mult timp si vor actiona mai greu pana sa poata oferi rezultatele la care se asteapta clientii saloanelor. Ar putea sa mai fie si problema constrastului piele-fire de par, care ingreuneaza si mai tare epilarile definitive cu laser.

Numarul mai mare de sedinte de epilare definitiva poate fi pus si pe seama actiunii superficiale la inceput a laserului folosit. Ceea ce vedeai imediat aproape la femei, rezultatele foarte bune, vei vedea la barbati de abia dupa doua sau trei sedinte. Se va insista destul de mult pe anumite zone corporale de epilat, sedintele de intretinere vor fi obligatorii o data sau de doua ori pe an daca vrei rezultate cu adevarat spectaculoase pentru un barbat.

Si mai e un aspect important legat de o epilare definitiva barbati Oradea: barbatii sunt mult mai sensibili decat femeile, nu sunt obisnuiti cu epilarile, si s-ar putea ca lungimile de unde folosite in timpul procedurilor sa fie mai scurte, de unde si perioada mai lunga alocata procedurilor.

Acestea ar fi, in mare, explicatiile pentru sedintele mult mai multe pentru epilarile definitive la barbati si pentru rezultatele care apar mult mai greu. Cu cat aparatura laser folosita e mai buna si mai eficienta, cu atat va scadea si numarul de sedinte necesare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii