Valencia, orașul spaniol scăldat în soare și mare

Atunci când vorbim despre Spania, aducem în discuție unele dintre cele mai frumoase locuri ale lumii. Așa cum bine știm, țara este împărțită în mai multe regiuni, iar fiecare dintre acestea are ceva frumos de arătat turiștilor care vin aici pentru prima dată. Prin urmare, dacă intenționați să plecați într-un city break în Valencia în perioada următoare, trebuie să știți că Fabrica de Vacanțe are o multitudine de oferte pentru dumneavoastră, mai ales pentru că suntem deja în extra-sezon, ceea ce înseamnă prețuri ceva mai mici decât în timpul verii. V-am stârnit curiozitatea? Vă surâde un city break în Valencia?

De ce să alegeți un city break în Valencia?

Evident, este destul de greu să puteți vedea toate frumusețile Spaniei atunci când mergeți într-un city break în Valencia, motiv pentru care ar fi recomandat să vă planificați măcar câteva zile. Zona este plină de locuri istorice, de relaxare și de adrenalină. Așadar, cu siguranță v-ar plăcea să descoperiți rând pe rând fiecare obiectiv turistic din această zonă înfloritoare a Spaniei. În acest sens, Fabrica de Vacanțe are o mulțime de oferte pe care dorește să vi le prezinte, iar dacă vă vor surâde, deja vă puteți pregăti bagajele!

Scăldată de apele Mării Mediterane, Valencia oferă vizitatorilor săi o ofertă turistică largă care va satisface toate nevoile turiștilor. În primul rând, de îndată ce ajungeți acolo, vă recomandăm să închiriați o bicicletă pentru a descoperi orașul, deoarece vă va ajuta să economisiți mai mult timp.

Ce vizităm?

Începem în Orașul Artelor și Științelor, unde veți face o plimbare afară, admirând diferitele clădiri cu arhitectură modernă care fac acest loc să aibă renume internațional. După o plimbare de-a lungul uneia din vechile albii ale râului Turia, bucurați-vă de frumosul parc care împrejmuiește locul, de aproape 9 km. De asemenea, de la Torres de Serran, puteți urca pentru a intra în centrul orașului, unde aveți posibilitatea de a vizita Miguelete și să vă bucurați de priveliștile magnifice ale orașului.

Mai mult decât o experiență de vizitare

Dacă veți pătrunde în miezul orașului, frumoasa piață centrală vă așteaptă aici pentru a poposi și a vă bucura de un prânz în Barrio del Carmen, unde puteți alege unul dintre numeroasele baruri care oferă La Paella.

Ulterior, vă veți putea continua drumul spre coastă, unde ați putea face o plimbare prin zona populară The Cabañal, pentru a trece pe lângă Playa de Las Arenas și Malvarrosa. De asemenea, vă veți putea relaxa și bucura de plajă după-amiaza, gustând băutura tradițională Horchata. În cele din urmă, puteți încheia ziua cu o cină pe cinste cu vedere la mare, admirând apusul care se lasă peste frumoasa coastă a Valenciei. Va rămâne o amintire frumoasă pentru o viață întreagă.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii