Unde in Bucuresti se poate administra tratamentul TECAR?

Această modalitate de tratament încorporează masaj și oscilații electrice pentru a spori eficacitatea mecanismelor inerente ale organismului de auto-reparare. Pe termen lung, acest lucru ajută la o recuperare mai rapidă a funcției normale a mușchilor și articulațiilor afectate. Kinetoterapeuții pot folosi în mod deosebit acest instrument. Folosind electrozi specializați, un câmp magnetic poate perturba curenții electrici din membranele tisulare vii. Așadar, acest lucru ajută la recuperarea rapidă a mușchilor și articulațiilor deteriorate.

Sportivii de la toate nivelurile, de la profesioniști la amatori, și oameni din toate categoriile sociale folosesc tratamente cu aparate. Recuperarea după intervenții chirurgicale, abordarea tulburărilor venoase și limfatice, gestionarea efectelor stresului asupra sănătății și alte situații similare sunt toate exemple.

Care este procedura?

Toate celelalte fiind egale, un corp sănătos este rezultatul unui efort sinergic din partea numeroaselor sale componente. Toate acestea sunt perfect „naturale” în ochii noștri. Sănătatea optimă se caracterizează prin absența bolii sau a disconfortului, precum și prin niveluri ridicate de vitalitate, rezistență, agilitate și coordonare. Mecanismele naturale de auto-reparare ale organismului sunt accelerate și stimulate de tratamentul TECAR atunci când sunt perturbate de lucruri precum efortul fizic, trauma sau inflamația.

Tratamentul de înfășurare funcționează în principal prin creșterea fluxului sanguin într-un mod reglat prin modificarea temperaturii centrale a pacientului. Teoretic, reduce severitatea variațiilor de temperatură în ecosistemele pe care le modifică. Sistemele metabolice responsabile de acest dezechilibru sunt profund afectate de aceasta. În mod similar, biomecanica corpului uman poate beneficia de utilizarea tehnologiei de ultimă oră sub formă de tratare automată.

Rezultate pozitive rapid

Pentru a vă liniști să încercați terapia Tecar la pret mic, amintiți-vă că rezultatele pozitive pot fi observate chiar și după prima ședință. După numai 20 de minute de terapie, simptomul inconfortabil nu a mai apărut de obicei. Pe lângă îngrijirea medicului, recuperarea rapidă poate fi atribuită unui impact favorabil asupra inflamației și a variabilelor care cauzează durere.

S-a demonstrat că auto-tratamentul nu agravează bolile și condițiile. Prin urmare, poate fi utilizat pentru a remedia o varietate de probleme de sănătate. Dacă vrei să fii cu un pas înaintea afecțiunilor care ar putea apărea odată cu vârsta, nu strica să faci câteva ședințe de terapie Tecar în București, chiar dacă ești într-o sănătate extraordinară și te simți bine.

La MovKinetic, avem profesioniști medicali de top, care sunt bine versați atât în ​​tratamentul cu Tecar, cât și în leziunile sportive. Dacă ai grijă de tine, MovKinetic va fi acolo pentru a te ajuta să depășești unele dintre disconforturile tale fizice.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii