Află prețul unui implant dentar la Stoma Urgent

Ați ajuns în punctul în care v-ați dat seama că numai un implant dentar ar fi singura soluție pentru problema stomatologică pe care o aveți? Dacă sunteți curios cât ajunge un implant dentar ca preț la Stoma Urgent, astăzi ne-am propus să vă prezentăm oferta noastră.

Una dintre cele mai mari provocări în implantologia dentară este gestionarea așteptărilor pacienților și furnizarea de soluții pe termen lung centrate pe pacient. Ei se așteaptă ca implanturile dentare să arate și să funcționeze ca dinții, dar știm că, din cauza variației anatomice, soluțiile și rezultatele pot crea mici diferențe.

Datorită progreselor continue în stomatologia modernă, implanturile dentare reprezintă o altă opțiune pentru punțile tradiționale complete sau parțiale și protezele. Deoarece un dinte natural are rădăcină, un implant dentar are trei componente care începe cu introducerea unui șurub de titan în gingie și osul maxilarului pentru a acționa ca „rădăcină” nouă.


Când osul maxilar și gingia se vindecă și acceptarea rădăcinii de titan, implantul se fixează deasupra șurubului de titan. Rezultatul este un dinte permanent nou la fel de stabil ca un dinte natural, ce vă ajută pentru a putea mesteca fără griji toate tipurile de alimente.

Implanturile dentare previn deplasarea dinților naturali și salvează uzura dinților adiacenți care necesită tăiere pentru o punte sau proteză care nu are o rădăcină care să se atașeze de acești dinți naturali. Atunci când dinții naturali au dublă sarcină în susținerea presiunii de mușcătură a protezei artificiale și a punții, rezultatul este o slăbire a dinților naturali.

Forța implantului dentar de titan este în osul și gingia care cresc în jurul acestui material de implant. Implanturile nu au nevoie de înlocuirea periodică, așa încât, cu o igienă orală adecvată, așa cum s-ar face cu dinții naturali, un implant dentar poate dura până la 30 de ani.

De asemenea, stăruim pe subiectul implantului dentar și prețul acestuia. De fapt, acesta este un beneficiu pe care toată lumea îl caută. În timp ce costul ar putea aduce ezitare la început, pacienții trebuie să-și amintească că costul este o taxă unică, care are ca rezultat câțiva ani de confort și utilizare. Mai mult decât atât, atunci când vine vorba despre serviciile stomatologice de la Stoma Urgent, trebuie să știți că aici prețul pentru un implant dentar pornește de la 1000 de lei. Prin urmare, vorbim despre un cost decent, pe care și-l poate permite oricine își dorește să aibă parte de o dantură perfectă, dar mai ales sănătoasă.

Sună azi pentru un zâmbet mai plăcut mâine!

Programați-vă o consultație detaliată și o examinare a danturii dumneavoastră în cabinetul nostru stomatologic pentru a afla dacă un implant dentar complet este procedura dentară potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

 

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii