Software care nu trebuie ratat de agenții de turism

Turismul este una dintre cele mai afectate industrii în 2020 și se pare că 2022 va fi un an dificil în ceea ce privește acest domeniu. Mai degrabă timpul acesta, este o modalitate excelentă pentru afacerile profesionale de a se remarca prin profesionalismul lor. Un simplu motor de căutare de zboruri oferit de Quick Sell s-a dovedit a fi foarte benefic, așa că toți cei care au venit aici au avut un singur câștig pe mai multe niveluri și s-au bucurat de succes imediat.

În primul rând, toată lumea trebuie să știe că nu costă mult să accesezi un motor de căutare de zboruri sau un soft de rezervări. Prin urmare, agențiile pot profita de serviciile oferite de Quick Sell fără nicio investiție. Nu contează dacă acestea sunt complet online sau active fizic, dar nu există taxe de configurare sau taxe ascunse. Cum funcționează totul? Bazat pe un abonament simplu, deschide ușa către toate beneficiile posibile. Suportul oferit este non-stop, motiv pentru care nu contează dacă ai o problemă în orice moment, pentru că poți fi sigur că aceasta va fi îngrijită.

Toate abonamentele sunt complete și deschid ușile agențiilor pentru marii furnizori de turism, iar de acum înainte, aceste abonamente sunt toate accesibile într-un singur motor de căutare implementat pe propriul lor site. Este mai ușor pentru oricine să fie întotdeauna pregătit să călătorească și este important să vă mențineți lista de furnizori la zi. Platforma este disponibilă în versiuni desktop și mobil pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tuturor. Motoarele de căutare de zboruri au făcut cu adevărat viața mai bună pentru nenumărați oameni.

După câteva zile totul era în acțiune și conexiunea era XML/API. Platforma propusă de Quick Sell include și setări SEO, motiv pentru care promoțiile devin mai puțin complicate. Totul este actualizat și automatizat instantaneu, motiv pentru care toată lumea are mai puține griji, mai puțină muncă și poate oferi tot ce își dorește clientul.

Prin urmare, doar câteva clicuri pot separa pe oricine de o vacanță de vis care poate fi configurată cu doar două sau trei clicuri, iar „vânzările rapide” nu vor înceta să apară. Acest software de rezervare este implementat cu un efort minim și oferă cele mai bune servicii agenților la cel mai mic cost. Evident, dacă ai o agenție de turism online și vrei să o împingi în vârf, soluția dezvoltată de cei de aici te va ajuta cu siguranță foarte mult în acest sens.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii