Sfaturi utile pentru toti parintii

 De cele mai multe ori, va puteti confrunta cu crize de plans isteric la bebelusi atunci cand acestia au stari de agitatie sau, pur si simplu, de incomoditate. Asa cum deja bine stim, cand vorbim despre plans bebelusi, vorbim, de fapt, despre o forma de comunicare, aceasta fiind singura pe care ei sunt capabili sa o transmita la varsta lor frageda. Dupa programul de hranire si  de schimbare a scutecului, calmarea bebelusului tau care plange poate parea cea mai grea sarcina si care iti ocupa cea mai mare parte a zilei si, din pacate, poate chiar  cea mai mare parte a noptii! Mai mult decat atat, plansetele unui bebelus te pot coplesi rapid, mai ales atunci cand nu iti dai seama de ce este atat de agitat  in unele momente ale zilei.

Astfel, primul si cel mai important pas catre invatarea modului prin care se poate  calma un bebelus care plange este sa tratati aceasta misiune cat mai calm posibil, pentru a nu-i intensifica si mai mult starea de agitatie pe care o poate avea. De asemenea, o problema care da mari batai de cap, in special mamelor care au primul copil este ideea de plans in somn bebelusi, o problema frecvent intalnita, pentru care mamele din intreaga lume cauta o solutie, pentru ca cei mici sa poata dormi cat mai linistiti pe tot parcursul noptii. Prima intrebare pe care fiecare mama si-o pune este: De ce plange atat timp cat e hranit, schimbat si in casa este liniste, nefiind deranjat de nimic?

 


Ei bine, in aceasta directie, va vom oferi o serie de solutii plans necontrolat la bebelusi, care te vor scoate din impas si nu te vei mai confrunta prea curand cu plans isteric la bebelusi decat in situatii speciale. Intai de toate, trebuie sa stiti ca plansul este complet normal pentru un bebelus. In fond, va puteti astepta sa aveti parte doua sau trei ore de crize pe zi in primele sase saptamani din viata bebelusului. Asa ca, odata ce stii ca plansul este doar o parte din a fi nou-nascut, urmatorul pas este sa afli daca plansetele pe care le auzi sunt indicii obisnuite, pentru senzatia de  foame, oboseala sau scutec murdar, iar acest lucru necesita o anumita practica.

Daca copilul dumneavoastra plange excesiv, este indicat discutati cu medicul pediatru pentru a va oferi solutii crize de plans la bebelusi. Este posibil sa fie necesara o evaluare pentru a se asigura ca nu exista o cauza medicala. Daca pediatrul ei suspecteaza prezenta colicilor, acestia va pot recomanda ce puteti face pentru a va ajuta.

Pentru mai multe detalii desprea aceasta problema recurenta, de altfel, puteti intra pe pagina noastra www.doctormit.ro, unde veti putea citi mai multe detalii si puteti chiar urmari clipuri video foarte sugestive in aceasta directie! Vezi cele mai bune solutii pentru plans isteric la bebelusi de la Doctor Mit!

Descopera informatii suplimentare direct in urmatorul videoclip DoctorMIT:



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii