Cum avem grijă de uniformele medicale ieftine de la Limarom?

Uniformele medicale sunt foarte importante pentru personalul medical. Acestea se bazează pe coduri vestimentare în funcție de spital, clinică sau cabinet medical. Funcția lor principală este de a proteja medicii și pacientul de răspândirea infecțiilor. Astfel, la Limarom Medical avem uniforme medicale ieftine speciale pentru toți cei care lucrați în domeniul acest.

La ce sunt folosite uniformele medicale ieftine de la Limarom Medical?

Nu numai că își îndeplinesc funcția de protecție, dar fac și parte din crearea imaginii oamenilor care lucrează în sectorul sănătății. Prin purtarea unei uniforme medicale, cei implicați în actul medical dau dovadă de igienă, încredere, respect și dăruire, ceea ce oferă pacientului confortul psihic necesar, știind că sunt pe mâini bune.

În spitale și clinici, există linii directoare, fie că este vorba despre culoarea îmbrăcămintei, utilizarea barierelor de protecție, începând cu utilizarea uniformelor medicale. Acest lucru facilitează identificarea medicului, asistentei sau personalului îngrijitor.


Beneficiile folosirii uniformelor medicale ieftine de la Limarom Medical

Uniformele medicale oferă diferite beneficii atunci când sunt purtate corect, atât în ceea ce privește imaginea cadrelor medicale și până la protecția împotriva bacteriilor. Printre acestea avem:

-        Facilitează identificarea și clasificarea personalului medical

-        Protejează împotriva fluidelor corporale și a substanțelor chimice

-        Ajută la evitarea contaminării încrucișată între diferitele infecții care există într-un spital

-        Oferă o mai mare mobilitate și confort personalului medical

-        Oferă încredere pacienților

-        Adaptabilitate la toate schimbările

-        Ajută la menținerea igienei

-        Pe lângă aceste beneficii, uniformele medicale au modele și culori în concordanță cu cele ale instituției, deci pot fi personalizate

-        Oferă angajaților o identitate și un sentiment de apartenență

-        Demonstrează pacienților și familiilor lor integritatea și organizarea instituției

-        Acestea exprimă dăruirea și profesionalismul angajaților centrului/clinicii medicale

Cum se face igiena uniformelor medicale ieftine de la Limarom Medical?

Folosirea uniformei sanitare presupune contactul cu suprafețe, microorganisme și substanțe chimice, a căror răspândire este un risc pe care nici un medic nu ar trebui să și-l asume. De aceea, igiena îmbrăcămintei este esențială pentru a respecta regulile sanitare.

Astfel, una dintre cele mai de bază precauții folosite în sectorul sănătății pentru a preveni răspândirea virușilor și bacteriilor prin îmbrăcăminte este depunerea acestora în pungi de plastic prevăzute în acest scop. Dacă uniforma a fost folosită într-o zona de izolare, precauțiile vor fi mult mai mari. În aceste cazuri, hainele se pun în pungi impermeabile identificate corespunzător și se evită contactul lor cu exteriorul.

Totodată, pentru curățarea uniformei sanitare este necesar să se țină cont de factori precum duritatea apei pentru a alege produsele potrivite cu care să se spele uniforma.

Nu în ultimul rând, este important ca locul în care sunt depozitate hainele să fie păstrate în bune condiții. În ceea ce privește transportul, acesta trebuie efectuat prin intermediul unor sisteme speciale, care trebuie închis cu încuietoare electrică, împiedicând deschiderea acestuia.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii