Afla cum poti obtine finantare in perioada de criza


Nenumarati antreprenori sunt pusi in dificultate in contextul crizei generate de raspandirea la nivel global a coronavirusului. Problemele financiare i-au facut deja pe multi sa traga obloanele si sa isi calculeze pierderile, in timp ce altii se intereseaza de credite pentru firme in perioada de criza. Aici intervine Omnicredit care vine cu cateva solutii ce se dovedesc a fi avantajoase si de pe urma carora merita sa profite toti cei care au nevoie de sprijin.
Afla mai multe despre Omnicredit
Omnicredit este prima platforma fintech de microfinantare din tara noastra care de-a lungul timpului a sprijinit dezvoltarea a nenumarate afaceri. Asadar, in ziua de azi ofera solutii financiare ideale pentru antreprenorii pusi in dificultate din cauza crizei actuale. Produsele si serviciile financiare oferite sunt dedicate persoanelor juridice, insa in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentat si un pachet pentru cele fizice, astfel incat oricine sa aiba acces la solutiile financiare ideale.
Solutii de creditare
Bineinteles, a crescut cererea de credite pentrufirme in perioada de criza, iar acestea pot fi accesate pentru a plati furnizorii, utilitatile, salariile, fie pentru achizitionarea de noi echipamente si utilaje. Nenumarati antreprenori s-au vazut a fi nevoiti sa se adapteze la noile conditii, caz in care e nevoie de sprijin financiar.
Conditii mai putin stricte
Unul dintre cele mai mari avantaje aduse de Omnicredit e reprezentat de faptul ca aici conditiile impuse sunt mult mai putin stricte decat la institutiile bancare. De fapt, poate ca cel mai important criteriu este cel ca societatile sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Mai departe conteaza creativitatea, iar cele mai inedite idei sunt cele care vor avea castig de cauza intotdeauna.
Fara birocratie
In plus, acesta este locul ideal in care se poate evita birocratia intrucat in ziua de azi nimeni nu doreste sa iasa din casa mai mult decat e nevoie. Mai simplu ca la Omnicredit nu se poate, aici intreaga activitate desfasurandu-se exclusiv online. Asadar, nu e nevoie de dosare stufoase si de drumuri pana la banca, cand totul se poate efectua direct de la domiciliu din numai cateva click-uri.
Consiliere
Echipa Omnicredit dispune de o vasta experienta in domeniul financiar pentru ca lucreaza in acest sector de peste 15 ani, timp in care s-au implicat in nenumarate proiecte. Nu exista, asadar, situatii care sa fi mult prea complicate pentru acestia si sa nu isi gaseasca solutie. In plus, antreprenorii au posibilitatea de a dobandi noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea. Nevoile moderne impun si solutii pe masura, iar Omnicredit nu dezamageste niciodata.
Pentru orice afacere
Solutiile financiare pregatite pentru situatia de criza sunt potrivite pentru orice afacere, motiv pentru care orice antreprenor pus in dificultate poate cere ajutor. Aici putem aminti de florarii, service-uri auto, spalatorii chimice de covoare, cabinete de kinetoterapie si nu numai, posibiliatile sunt nenumarate.
Exclusiv online
Bineinteles, unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online, iar pentru crearea unui cont sunt de ajuns doar 30 de secunde. Mai departe se alege solutia de finantare dorita, se incarca documentele solicitate, iar in cel mult o ora se ofera un raspuns in acest sens. Dupa aprobare, la cel mult 8 ore, suma solicitata va fi virata direct in cont. Asadar, din doar cateva click-uri oricine poate obtine sprijinul financiar de care are nevoie. Aici nu exista taxe sau comisioane ascunse, ceea ce presupune ca nimeni nu se trezeste cu surprize neplacute. Cu alte cuvinte, daca viitorul afacerii tale este amenintat de criza cu care se confrunta toata lumea, Omnicredit reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi pentru ajutor.
In plus, pe platforma e disponibil si un calculator care se poate folosi pentru a sti de la bun inceput la ce sa ne asteptam. Astfel, se alege suma dorita, pana la 250.000 de lei si perioada necesara pentru rambursare, pana la 12 luni si se afla pe loc valoarea ratei lunare si totalul de plata. E o modalitate simpla prin care toti utilizatorii cunosc toate conditiile si oricine poate face mari economii de timp. Cu ajutorul oferit de Omnicredit e mai usor pentru orice antreprenor sa depaseasca criza fara sa fie nevoit sa traga obloanele.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii