Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

ziarulfinanciar : Raul Ciurtin a intrat in actionariatul unei crame din Alba. ?Am investit in afacerea unui prieten?

vineri 14 aprilie 2017
Raul Ciurtin a intrat in actionariatul unei crame din Alba
Raul Ciurtin a intrat in actionariatul unei crame din Alba. ?Am investit in afacerea unui prieten?

Autor: Madalina Panaete 14.04.2017

Antreprenorul Raul Ciurtin, care a ridicat producatorul de lactate Albalact la afaceri de peste 100 de milioane de euro si a vandut apoi businessul catre grupul francez Lactalis, a intrat in actionariatul Domeniile Boieru din judetul Alba, o crama care are peste 100 de hectare de vita-de-vie.

?Am investit in afacerea unui prieten?, a spus Raul Ciurtin, care in luna septembrie a anului trecut a iesit din actionariatul Albalact prin vanzarea actiunilor catre gigantul francez Lactalis. 

Raul Ciurtin a intrat in actionariatul cramei printr-o majorare de capital  facuta prin intermediul firmei Crisware Holdings, astfel ca detine 50% din participatii. Restul actiu­nilor sunt detinute de Florin Danoaie, 31 de ani. Cris­ware Holdings a varsat in contul acestei operatiuni 5,45 mil. lei, dintre care aproape 5,4 mil. lei re­prezinta prime de capital. De asemenea, Crisware Holdings se angajeaza sa contribuie la finantarea activitatii de productie si investitii printr-un im­prumut de 1,7 mil. lei in cursul anului 2018, con­form unui document din Monitorul Oficial.2017-04-14

Autor: