Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Rom‚nia liber„ : Cum blochezi comentariile pe Instagram. Scapi de griji in doar 30 de secunde VIDEO

marĢi 28 martie 2017
Cum blochezi comentariile pe Instagram
Cum blochezi comentariile pe Instagram. Scapi de griji in doar 30 de secunde VIDEO

Pentru a evita comentariile rautacioase si trolii din online, cel mai bine ar fi sa inveti cum dezactivezi comentariile pe Instagram.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Pe Instagram sau Twitter, parametrii impliciti sunt ca postarile sa fie publice, ele putand fi vazute si comentate de oricine, nu doar de prieteni. Dupa cum scrie playtech.ro, daca stii ca nu ai rabdare cu toate personalitatile din online, mai bine afli cum dezactivezi comentariile pe Instagram pentru a posta imaginile tale preferate fara emotia unor critici gratuite. Alternativa ar implica sa iti faci profilul privat, dar aceasta s-ar putea sa fie o solutie prea radicala de cele mai multe ori.

Daca te-ai decis ca vrei sa stii cum dezactivezi comentariile pe Instagram, ai doua optiuni. Prima implica dezactivarea comentariilor inainte de a posta o imagine. A doua te ajuta sa scapi de comentarii in orice moment dupa ce ai postat un clip sau o imagine. In cazul in care cineva calca stramb, a doua s-ar putea sa fie de preferat pe termen lung.

In momentul in care postezi o imagine pe Instagram, la ultimul pas, intampini ecranul de mai sus din stanga. Acesta iti ofera posibilitatea de a partaja aceeasi fotografie pe Facebook, Twitter, Tumblr sau Flickr. Sub acele optiuni, in ceata, exista un buton marcat setari avansate. Apasa pe el si activeaza Opreste comentariile.  Revino la meniul anterior cu un tap pe varful de sageata din stanga sus si apasa dupa aceea pe distribuie.

Pentru a dezactiva comentariile pe Instagram pentru o imagine postata anterior, apasa pe cele trei puncte din coltul din dreapta sus al postarii de interes. Dintre optiunile puse la dispozitie, alege Opreste comentariile. Tot din acelasi meniu le reactivezi.2017-03-28

Autor: