Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

ziarulfinanciar : GALERIE FOTO Cereri in casatorie printre nori, in timpul unui zbor cu aer cald, la Timisoara

luni 27 martie 2017
GALERIE FOTO Cereri in casatorie printre nori, in timpul unui zbor cu aer cald, la Timisoara

VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS

Cele doua baloane cu aer cald, singurele de altfel din zona de vest a tarii, sunt detinute de o firma din Timisoara care se adreseaza iubitorilor zborurilor de agrement


GALERIE FOTO Cereri in casatorie printre nori, in timpul unui zbor cu aer cald, la Timisoara

VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS

Cele doua baloane cu aer cald, singurele de altfel din zona de vest a tarii, sunt detinute de o firma din Timisoara care se adreseaza iubitorilor zborurilor de agrement.

Andreea Apetrei, reprezentant al companiei, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca in fiecare an sunt realizate aproximativ 30 de zboruri cu balonul cu aer. Capacitatea nacelei este de patru pasageri, iar zborurile cu balonul se fac doar deasupra satelor din judetul Timis, nu si deasupra Timisoarei. Asta pentru ca aterizarea depinde de directia vantului.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroonpfjlgpdy', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' });

“Zborurile cu balonul cu aer cald se pot efectua dimineata la rasarit sau seara la apus, in functie de dorinta fiecarui pasager, si costa 100 de euro, plus TVA, de persoana. Zborurile cu balonul nu se fac peste Timisoara, fiind interzise astfel de zboruri. De obicei, decolarea se face intre localitatile Sandra si Biled, balonul fiind un aparat nedirijabil, aterizarea depinde de directia vantului din ziua respectiva. Se pot face zboruri cu balonul in orice anotimp. Suntem conditionati doar de prognoza meteo, trebuie sa fie cer senin, sa nu ploua, sa nu fie instabilitate atmosferica si vantul sa fie intre anumiti parametri”, a spus Andreea Apetrei.

Potrivit reprezentantului firmei care organizeaza zboruri de agrement, majoritatea clientilor sunt turisti straini care vin sa viziteze Timisoara, dar si tineri care doresc sa-si ceara iubitele de sotie printre nori.

“Sunt persoane straine care vin in vizita in Timisoara si vor altceva, mai sunt tinerii insuratei care primesc ca si cadou de nunta un astfel de zbor sau isi fac singuri un astfel de cadou. Mai sunt si persoanele care vor o cerere in casatorie iesita din comun, altceva decat o masa la un restaurant sau o plimbare in parc. Avem cam cinci, sase cereri in casatorie pe an in balon. Baietii sunt foarte emotionati inainte de zbor, pana zice domnisoara <da>, iar fetele sunt emotionate dupa ce accepta”, a afirmat Andreea Apetrei.

Balonul cu aer cald zboara la o inaltime de aproximativ 300 de metri, pentru ca pasagerii sa poata admira peisajul. Dupa aterizare, are loc si o ceremonie de “botez” inedita, astfel ca fiecare pasager devine "conte" sau "contesa".

“Dupa aterizare, pasagerii servesc cate un pahar cu sampanie si primesc o diploma prin care sunt ridicati la rangul de nobili ai localitatii unde aterizeaza. Nu sunt doua zboruri care sa aiba aterizarea in acelasi loc, si atunci sunt conte si contesa de Sag, de Sandra, de Becicherecu (n.r. localitati din judetul Timis), depinde unde se aterizeaza”, afirma Andreea Apetrei.

Firma din Timisoara ofera si zboruri de agrement cu avionul. Un zbor cu aeronava Cessna 172, care are o capacitate de trei locuri, plus un pilot, deasupra Timisoarei costa 30 de euro de persoana, durata unui zbor fiind de minim o jumatate de ora.

Galerie foto

Citeste si: Noua soferi care conduceau cu viteze peste limita legala, prinsi pe autostrada, unul dintre acestia avea 213 km/h Citeste si: Peste o mie de sportivi romani si straini participa la Maraton Nisipului din Mamaia Citeste si: MAI: Numarul cetatenilor straini prinsi in momentul trecerii ilegale a frontierei a crescut cu 44% Citeste si: GALERIE FOTO, VIDEO Spectacol de jonglerie cu foc in centrul Timisoarei, de Ora Pamantului Citeste si: FOTO VIDEO Ora Pamantului, sarbatorita la Bistrita cu lampioane, acrobatii si cu biciclete care dau lumina Citeste si: FOTO VIDEO Ora Pamantului, sarbatorita la Bistrita cu lampioane, acrobatii si cu biciclete care dau lumina Citeste si: VIDEO Parada MOTO in centrul Iasului: Deschideti ochii, uitati-va in oglinzi si dati prioritate Citeste si: GALERIE FOTO Circa 10.000 de persoane asteptate la ”Sarbatoarea Mierii” de la Blaj, cel mai mare targ apicol

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'sc-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_sponsored', placement: 'taboola-Mediafax_sponsored', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery' }); window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'organic-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_organic', placement: 'taboola-Mediafax_organic', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_mediafax' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrovdgqfjqmdt', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroycpjcmgity', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' });

Share pe Facebook2017-03-27

Autor: