Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

ziarulfinanciar : Fondul Risky Business investeste 70.000 de euro intr-o casa de marcat virtuala

vineri 24 martie 2017
Fondul Risky Business investeste 70
Fondul Risky Business investeste 70.000 de euro intr-o casa de marcat virtuala

Autori: Vasile Magradean , Mediafax 24.03.2017 Fondul de accelerare Risky Busi­ness, alaturi de Marcelus Suciu, fon­da­torul Marty Restaurants si investitor al fondului, a anuntat prima investitie alocata unui start-up romanesc, in va­loare de 70.000 de euro, pentru dez­vol­tarea casei de marcat virtuale Ebriza.

Potrivit Risky Business, casa de marcat virtuala Ebriza reduce semnificativ efortul si costul de operare al cafenelelor, restaurantelor, al micilor magazine sau al comerciantilor la inceput de drum, care nu au nevoie sa investeasca in solutii scumpe de gestiune si casa de marcat.

?Fondul de accelerare clujean Risky Business, alaturi de Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants si investitor al fondului, anunta prima investitie alocata unui start-up romanesc, in valoare de 70.000 de euro, pentru dezvoltarea casei de marcat virtuale Ebriza. Suma astfel alocata ridica evaluarea start-up-ului Ebriza la jumatate de milion de euro. Cu banii investiti, Ebriza urmeaza sa devina mai mult decat un soft de casa de marcat, prin integrari cu alte solutii utilizate de comercianti?, potrivit Risky Business.

 2017-03-24

Autor: