Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

România liberã : De rasul Europei. 120 de romani au fugit dintr-un restaurant din Spania fara sa plateasca. Pagubitorii au mintit ca sarbatoresc un botez

vineri 03 martie 2017
De rasul Europei
De rasul Europei. 120 de romani au fugit dintr-un restaurant din Spania fara sa plateasca. Pagubitorii au mintit ca sarbatoresc un botez

Aproximativ 120 de romani au fugit de la un restaurant din Spania fără a mai achita nota de plată, informează Digi24. Paguba adusă localului din Bembibre, provincia Leon, se ridică la 2000 de euro.

Contactată de Digi24, proprietara restaurantului a spus că este sigură că cei care au păgubit-o erau romani pentru că a văzut buletinul unuia dintre ei pe care scria Romania și apăreau culorile roșu, galben și albastru. 

Cele 120 de persoane au minţit că sărbătoresc un botez, au comandat apă, sucuri, mancare și 30 de sticle de whisky. După ce au consumat, clienţii luat-o la fugă către mașinile din parcare. Ospătarii au incercat să ii oprească, dar romanii au amenințat că dau cu mașinile peste ei. 

Proprietara restaurantului a chemat Garda civilă, insă, autorităţile nu au reuşit să-i prindă pe petrecăreţi. Forţele de ordine analizează imaginile surprinse pe camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe păgubitori.

 

comenteaza sau vezi comentarii /* (c)

2017-03-03

Autor: