Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Amos News : DIVORT BOMBA in showbiz-ul romanesc. Il acuza ca a batut-o. "M-a agresat. Am bagat divort..."

vineri 24 februarie 2017
DIVORT BOMBA in showbiz-ul romanesc
DIVORT BOMBA in showbiz-ul romanesc. Il acuza ca a batut-o. "M-a agresat. Am bagat divort..."

"Masterchef" Romania a trecut printr-a doua schimbare de jurati, insa unul dintre cei trei chefi propusi pentru sezonul care tocmai a inceput are o viata personala care bate toate scenariile filmelor difuzate de faimosul post TV care transmite show-ul culinar anterior mentionat.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Samuel Le Torriellec s-a nascut intr-un mic orasel, Cherburg, din Normandia, patria gastronomiei si un autoproclamat Rai al gurmanzilor, scrie fanatik.ro.

Citeste si MASTERCHEF 2017: 24 de concurenti se bat in polonice pentru premiul de 50.000 de euro

La doar 16 ani, francezul parasea casa parinteasca in cautarea drumului sau. Si-a gasit un job intr-un restaurant si acolo avea sa deprinda tainele unei meserii grele, dar frumoase. A lucrat rand pe rand in restaurante de prima mana, pana la restaurante cu stele Michelin.

Viata lui avea sa se schimbe insa radical intr-o zi, cand cativa prieteni l-au convins sa vina in Bucuresti. A zis ca sta numai trei zile in capitala noastra, dar cele trei zile s-au transformat deja in opt ani. Si asta pentru ca pe plaiuri mioritce a cunoscut-o pe Georgiana, o bucuresteanca superba cu ochi migdalati care in 2015 avea sa ii devina sotie.

Din pacate, temperamentul coleric al tatualui chef aveau sa transforme casnicia intr-un veritabil cosmar. Ce-i drept, cea care a bagat zazanie intre cei doi este chiar fiica din prima casatorie a lui Sami. Fata de 16 ani nu a putut sa o accepte pe Georgiana si de aici au inceput scandalurile. Surse din apropierea cuplului au povestit ca Samuel nu se mai intelegea deloc cu sotia romanca. Ba tipa la ea, ba o jignea, totul culminand cu o corectie fizica, in toamna lui 2016, moment in care nevasta a decis sa bage divort.

Citeste si MasterChef 2017 incepe luni, lupta dura pentru un sort in cel de-al saselea sezon. Vezi cine sunt noii jurati

"Asa este, m-a agresat. Fiul meu (n.r din prima casatorie) s-a speriat foarte tare si a sunat la o ruda apropiata, care a venit imediat la noi acasa si a intervenit. Am decis sa pun punct casniciei", povesteste Georgiana Le Torriellec, cu lacrimi in ochi. 2017-02-24

Autor: