Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Amos News : Tensiuni in PSD. Zeci de primari au semnat o declaratie publica: "De azi nu ne mai reprezinta"

joi 16 februarie 2017
Tensiuni in PSD
Tensiuni in PSD. Zeci de primari au semnat o declaratie publica: "De azi nu ne mai reprezinta"

Treizeci din cei peste 60 de primari ai PSD din judetul Iasi vor ca Mihai Chirica sa plece din functia de presedinte interimar al organizatiei locale. Primarii prezenti la intalnire "s-au dezis in totalitate" de declaratiile lui Mihai Chirica din ultimele cel putin doua saptamani si au cerut, la unison, retragerea din fruntea filialei.

Reu­niunea a fost convocata "la o cafea", la un motel de la marginea orasului.

”Noi am stabilit vineri, in Co­mitetului Executiv de la Iasi, ca toti primarii de la Iasi, inclusiv dumnealui, sa sustinem guvernul Grindeanu si pe Liviu Dragnea ca presedinte PSD. Dum­nealui, duminica, in spatiul public, a afirmat cu totul altceva. Ca nu sustine guvernul Grindeanu, ca nu este de acord cu Liviu Dragnea presedinte. Atunci, noi, primarii, ne-am intalnit sa ne consultam in ce directie mergem”, a spus primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache.

Întalnirea primarilor a avut loc dupa ce edilul din Iasi l-a atacat din nou pe premier si i-a cerut sa dea mai multi bani pentru regiunea Moldova. Chirica s-a aratat amuzat de initiativa colegilor sai.

”Si eu ma dezic de aborbadarea intr-un restaurant a unor decizii politice. Acest lucru se poate la sediul de partid acolo unde ne-am intalnit vineri, nu erau dezisi, astazi este marti se dezic, nu stiu ce va fi joi. in fiecare zi se dezic de ceva. Eu nu mi-am schimbat discursul politic, eu nu fac atac la persoana sau la conducerea partidului ci provoc pe fiecare dintre membri PSD la o analiza realista, structurata, corecta, astfel incat concluzia sa fie fireasca si normala pentru Romania pe care o traim azi”, a spus Chirica.

Primarul din Iasi a tot vorbit in ultima vreme despre nemultumirile sale la nivelul conducerii partidului si chiar l-a criticat aspru Liviu Dragnea. El s-a pozitionat de partea protestatarilor sugerand ca PSD are nevoie de alta conducere.

Totusi, Chirica are parte si de sprijin in PSD. Un alt membru al partidului care il contesta pe Dragnea este europarlamentarul Catalin Ivan. Acesta i-a transmis presedintelui PSD ca ar trebui sa invete din greseli si sa aduca partidul pe pozitia in care se afla inainte de alegerile din 11 decembrie.2017-02-16

Autor: