Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Jurnalul Nažional : Trei cluburi din Sectorul 2 functionau desi fusesera inchise de Primarie

luni 30 ianuarie 2017
Trei cluburi din Sectorul 2 functionau desi fusesera inchise de Primarie

Trei cluburi care au fost inchise joi de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 deoarece functionau ilegal au fost depistate ca isi continua activitatea, in cursul noptii de sambata spre duminica, motiv pentru care au fost sanctionate cu 7


Trei cluburi din Sectorul 2 functionau desi fusesera inchise de Primarie

Trei cluburi care au fost inchise joi de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 deoarece functionau ilegal au fost depistate ca isi continua activitatea, in cursul noptii de sambata spre duminica, motiv pentru care au fost sanctionate cu 7.000 lei si s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite.

Potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 2 transmis, duminica, Agerpres, cele trei cluburi sunt El Grande Comandante, Queens si Tapo.

Politia Locala a verificat legalitatea functionarii a 22 de agenti economici care au ca obiect de activitate alimentatie publica (cluburi, restaurante si sali de evenimente).

În urma controalelor s-a constatat ca alte patru cluburi inchise anterior au intrat in legalitate: Fratelli (Str. Glodeni nr. 3), Surubelnita (Calea Mosilor nr. 104-108), Maya (Calea Mosilor nr. 137) si Biavati Events (Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 2B).

De asemenea, s-a constat ca 15 cluburi, restaurante si sali de evenimente au respectat masura suspendarii activitatii dispusa anterior de catre Politia Locala a Primariei Sectorului 2.

Totodata, Politia Locala a Primariei Sectorului 2 va transmite catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dealul Spirii" Bucuresti - Ilfov o adresa cu societatile comerciale sanctionate, pentru luarea masurilor ce se impun. Controale vor continua si in perioada urmatoare pentru identificarea si sanctionarea societatilor comerciale care nu respecta legislatia in vigoare.

Sursa: Agerpres


2017-01-30

Autor: