Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Bursa : Sa planga DNA-ul! Fostul sef al Politiei Romane, anchetat de DNA, a intrat in LOJA MANELISTILOR. Chestorul Popa canta de dor si jale cu Adi de la Valcea (VIDEO)

vineri 27 ianuarie 2017
Sa planga DNA-ul! Fostul sef al Politiei Romane, anchetat de DNA, a intrat in LOJA MANELISTILOR
Sa planga DNA-ul! Fostul sef al Politiei Romane, anchetat de DNA, a intrat in LOJA MANELISTILOR. Chestorul Popa canta de dor si jale cu Adi de la Valcea (VIDEO)

Recent trimis in judecata de procurorii DNA, fostul sef al Politiei Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost surprins la o petrecere de manelisti, imbratisandu-l pe Adi de la Valcea, care isi sarbatorea ziua de nastere intr-un restaurant din Oradea.  Popa, care este si membru al unei loje masonice, pare ca a debarcat cu totul in loja manelistior. La un moment dat, acesta a pus mana pe microfon si a inceput sa-i cante lui Adi de la Valcea, potrivit site-ului oradeaindirect.ro. Potrivit sursei citate, filmarea a fost facuta la botezul fiului fotbalistului Claudiu Keseru, Nicholas, unde se afla si manelistul Adi de la Valcea, care isi sarbatorea ziua de nastere. Sa planga DNA-ul! Fostul sef al Politiei Romane, chestorul Popa, anchetat de DNA, a intrat in LOJA MANELISTILOR Liviu Popa, fostul sef al IPJ Bihor si fost sef al Politiei Romane, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie din Oradea pentru luare de mita, anunta DNA. Liviu Popa si seful Politiei municipiului Beius, Remus Daniel Indrei, sunt acuzati de procurorii DNA ca au protejat activitatea infractionala a unei persoane, iar in schimbul favorurilor au pretins diverse foloase necuvenite, intre care achizitionarea de obiecte de mobilier si prestarea unor servicii/lucrari de renovare la sediul Politiei Beius.

2017-01-27

Autor: