Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

România liberã : Avocat: Datele noastre confirma faptul ca incendiul din Bamboo a fost pus

luni 23 ianuarie 2017
Avocat: Datele noastre confirma faptul ca incendiul din Bamboo a fost pus

Avocatul Catalin Dancu a declarat, duminica, la Politia Capitalei, ca din datele pe care le au pana in acest moment rezulta ca focul ar fi fost pus, transmite


Avocat: Datele noastre confirma faptul ca incendiul din Bamboo a fost pus

Avocatul Catalin Dancu a declarat, duminica, la Politia Capitalei, ca din datele pe care le au pana in acest moment rezulta ca focul ar fi fost pus, transmite Agerpres.

"Am explicat din pozitia administratorului cum au decurs evenimentele din seara respectiva. S-au lamurit si procurorii cu privire la masurile de protectie si de evacuare a persoanelor din club. Datele noastre la acest moment, din martorii existenti, confirma faptul ca incendiul a fost pus. Urmeaza sa observam si sa verifice si procurorii persoanele din zona fostei sali fitness a clubului. (...) Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau in aceasta zona", a sustinut avocatul patronilor clubului Bamboo.

Întrebat daca atunci cand sustine ca focul a fost pus se bazeaza pe existenta unor imagini de pe camerele de supraveghere, Catalin Dancu a afirmat ca acest lucru se solicita de catre procurori.

"Asta se cere acum de procurori. Am dat niste date si informatii legate de persoane pe care noi le consideram, ca si echipa de lucru, straine clubului. Era un alt eveniment in ballroom-ul alaturat clubului, unde a fost sala de fitness. Toate datele duc in acea directie pentru izbucnirea incendiului. (...) Avem date pentru ca sunt martori, angajati ai clubului, care au sesizat administratorii ca sunt persoane straini in acea zona, unde, in mod normal, nu aveau ce cauta. Este o zona de depozit, este o zona parasita, a fost sala de fitness. Acum era nefunctionala", a explicat el.

Avocatul a adaugat ca ospatarii cred ca acele persoane straine proveneau din sala in care se desfasura celalalt eveniment.

Pe de alta parte, el a spus ca nu este adevarata nicio sustinere transmisa in spatiul public referitoare la faptul ca incendiul ar fi izbucnit ca urmare a fumatului in incinta clubului.

"Toti angajatii au intervenit si persoanele, clientii care fumau, fie imediat au fost obligati sa stinga tigarile, fie au fost evacuati. Clubul Bamboo detine un loc privat in care se poate fuma conform standardelor. Deci nu era nevoie sa se fumeze in club", a precizat Dancu.

Citeste si: Procuror: Angajatii Bamboo au dat declaratii contradictorii

Citeste si: Angajatii de la Bamboo acuza ca focul a fost pus

 2017-01-23

Autor: