Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Amos News : Imagini ULUITOARE in noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din tara si apoi s-au CALCAT IN PICIOARE la metrou (FOTO)

luni 02 ianuarie 2017
Imagini ULUITOARE in noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din tara si apoi s-au CALCAT IN PICIOARE la metrou (FOTO)

Noaptea dintre ani este pentru fiecare un moment special
Imagini ULUITOARE in noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din tara si apoi s-au CALCAT IN PICIOARE la metrou (FOTO)

Noaptea dintre ani este pentru fiecare un moment special. Este clipa in care toate gandurile sunt optimiste, pline de speranta si dorinta de frumos. Si anul acesta oamenii au sarbatorit intr-un mod cat se poate de placut. Fie ca au ales partiile de la munte, restaurantele, cluburile sau pur si simplu au vrut sa stea acasa, cert este ca fiecare a avut sufletul plin de bucurie la trecerea dintre ani. Acesta a fost si exemplul a mii de bucuresteni care au ales sa sarbatoreasca Revelionul in piata George Enescu din Capitala (Mai multe detalii AICI). Bucurestenii au uitat de frigul de afara si au mers sa petreaca alaturi de cei mai tari artisti ai momentului. Un avantaj extrem in astfel de momente a fost si programul de la metrou, astfel oamenii au putut sta fara grija in ceea ce priveste transportul in comun. Metrorex a pus la dispozitia calatorilor trenuri pe toate magistralele toata noaptea. Imediat dupa ce s-au terminat focurile de artificii, o parte dintre cei prezenti la concert a plecat spre casa, astfel ca drumul spre metrou a fost cel mai cautat loc la acea ora.   citeste mai departe

2017-01-02

Autor: