Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Jurnalul Național : Alarma falsa cu bomba la un centru comercial din Capitala

duminică 01 ianuarie 2017
Alarma falsa cu bomba la un centru comercial din Capitala

Alarma cu bomba in Capitala


Alarma falsa cu bomba la un centru comercial din Capitala

Alarma cu bomba in Capitala. Cel mai nou mall din Bucuresti a fost evacuat din cauza unui telefon de amenintare. Un barbat a anuntat la 112 ca a pus mai multe bombe. Dupa cateva ore de cautare, genistii au constatat ca a fost o alerta falsa, a transmis Telejurnalul.

ORA 19:00 Surse judiciare sustin ca barbatul a folosit o cartela preplatita, ceea ce inseamna ca va fi foarte greu ca anchetatorii sa-i descopere identitatea, a transmis Telejurnalul.

Mall-ul care a fost evacuat sambata a fost deschis in urma cu cateva luni si este unul dintre cele mai mari din tara. Are in jur de 250 de magazine si restaurante si o parcare de aproape 2500 de locuri.

ORA 16:13 Un centru comercial din sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, sambata, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a anuntat amplasarea mai multor bombe in incinta. La fata locului au fost mobilizati politisti de pe toata raza Sectorului 3, politisti ai Brigazii Rutiere si serviciul pirotehnic, a precizat pentru StirileTVR.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

"Inca se fac verificari. Serviciul pirotehnic este la fata alocului. Pana in momentul de fata nu au fost identificate. Circulatia este inchisa pe Bulevardul Liviu Rebreanu, intre Camil Ressu si Campia Libertatii si Strada Odobesti", a mai declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Alerta a fost data in jurul orei 15:00. Pirotehnistii sunt la fata locului si fac verificari, iar politistii au demarat o ancheta pentru a-l identifica pe barbatul care a sunat la numarul de urgenta, de pe o cartela preplatita.

Este vorba despre centrul comercial Park Lake, din sectorul 3 al Capitalei. Peste 1.000 de clienti ai mall-ului au fost evacuati in urma alertei cu bomba.

Autor: