Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Jurnalul Național : Au vrut sa petreaca un revelion de poveste, dar au gasit hotelul inchis

duminică 01 ianuarie 2017
Au vrut sa petreaca un revelion de poveste, dar au gasit hotelul inchis

Ingram Publishing/Getty Images/Ingram Publishing (adsbygoogle = window
Au vrut sa petreaca un revelion de poveste, dar au gasit hotelul inchis

Ingram Publishing/Getty Images/Ingram Publishing (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Au vrut sa petreaca un revelion de poveste intr-un hotel de patru stele din Targu Mures, insa visul frumos s-a spulberat rapid.

Aproape 200 de oameni au aflat, cu stupoare, cu o zi inaintea Revelionului, ca hotelul unde ar fi trebuit sa fie cazati are lacatul pe usa, din cauza unor probleme legale. Desi au platit sume cuprinse intre 1300 si 2300 de lei, mare parte dintre acesti oameni vor sta acasa, asteptand sa isi primeasca banii inapoi, informeaza Digi24.ro.

Aproape toate cele 80 de camerele ale hotelului au fost rezervate pentru Revelion.Turistii au platit pentru 4 nopti de cazare si petrecere pana la 2300 de lei de persoana. Doar ca atunci cand au venit sa se cazeze au avut parte de o surpriza neplacuta.

„Dupa ce iti rezervi sa petreci Revelionul, sa te simti bine, stai o zi intreaga si apoi pleci acasa. Îmi iau catrafusele si ma duc si petrec Revelionul la hanul plapumioara acasa”.

„Am facut cerere sa ne restituie banii, ni s-o spus ca ni se dau banii inapoi saptamana ce vine si asta e tot. (Sunteti nemultumiti?) Pai cum sa nu fii nemultumit ca ne-am stricat tot Revelionul, nu mai gasim unde sa il facem”.

Putini au fost cei norocosi care au primit la schimb un sejur la un alt hotel. Întreaga situatie s-a produs din cauza unui ordin de executare silita, care presupunea predarea imobilului proprietarului de drept.

La restaurantul hotelului ar fi trebuit sa aiba loc si o petrecere organizata de autoritatile locale pentru pensionarii din oras. Acum si primaria cauta o alta varianta.2017-01-01

Autor: