Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

ziarulfinanciar : Haos in echipa lui Donald Trump. Membrii echipei de tranzitie au inceput sa cedeze sub presiune

joi 17 noiembrie 2016
Haos in echipa lui Donald Trump
Haos in echipa lui Donald Trump. Membrii echipei de tranzitie au inceput sa cedeze sub presiune

În spatele evolutiei spectaculoase a lui Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, echipa de tranzitie, care ar trebui sa se ocupe de instalarea noii administratii, pare ca cedeaza sub presiune.

Republicanul Mike Rogers, o voce respectata pe materii de securitate, a anuntat ca iese din echipa lui Donald Trump.

Se pare ca exista anumite dificultati in procesul de tranzitie a lui Donald Trump la Casa Alba, mai ales in legatura cu echipa presedintelui in exercitiu, Barack Obama.

Chiar Donald Trump a incalcat protocolul, marti seara, cand a iesit la cina cu familia fara sa-i anunte pe jurnalisti, asa cum se procedeaza in SUA, scrie AP.

Presedintele ales Donald Trump a petrecut aproximativ doua ore alaturi de familie, la 21 Club, un restaurant aflat in apropiede de Trump Tower.

Jurnalistii si-au dat seama ca Trump si-a parasit locuinta atunci cand au vazut coloana oficiala plecand din fata turnului.

Jurnalistii au cerut detalii, dar nu au primit nimic de la echipa lui Trump si nici nu au avut acces in localul respectiv.

Conform protocolului, presedintele SUA nu pleaca nicaieri fara jurnalisti, nici macar in vacante, pentru ca acestia sa poata relata ce s-a intamplat fara sa se bazeze pe povestirile martorilor.

Pana in acest moment, unul dintre cele mai mari nume despre care se vorbeste pentru echipa lui Donald Trump este fostul primar din New York, Rudy Giuliani, dar surse din echipa lui Trump au explicat, pentru publicatia Independent, ca exista posibilitatea ca acesta sa nu fie numit in functia de secretar de stat, asa cum se speculeaza in prezent.2016-11-17

Autor: