Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

Jurnalul Nažional : Imaginile care o dau de gol pe Laura Cosoi. Isi ascunde burtica de graviduta FOTO

miercuri 09 noiembrie 2016
Imaginile care o dau de gol pe Laura Cosoi
Imaginile care o dau de gol pe Laura Cosoi. Isi ascunde burtica de graviduta FOTO

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, dupa ce s-a facut remarcata in serialul "La Bloc". Actrita a avut o relatie cu Smiley timp ce cinci ani de zile, dar cei doi si-au spus adio in 2012, avand acum o relatie de prietenie. În prezent, Laura Cosoi este casatorita cu afaceristul Cosmin Curticapean pe care il cunostea inca de cand erau mici copii.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Laura Cosoi si alesul inimii ei si-au unit destinele in luna august a anului trecut, la Iasi, orasul natal al actritei, scrie cancan.ro. Cei doi se inteleg de minune si se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna. "Cosmin este baiatul visurilor mele. El era in visul meu de cand eram mica. Relatia noastra functioneaza foarte bine. Eu nu sunt geloasa si nici isterica in casnicia mea. Nu-i controlez telefonul. Relatiile sunt foarte diferite. Bunicii mei au 60 de ani de casnicie, iar asta este clar o dovada de dragoste. Povestea lor ma inspira", a marturisit vedeta.

Citeste siĀ Laura Cosoi rupe tacerea dupa ANI DE ZILE. Motivul pentru care s-a despartit de SMILEY

Laura Cosoi a marturisit recent ca isi doreste sa devina mamica anul viitor, iar dorinta ei e posibil sa devina realitate. Actrita a fost fotografiata in parcul Herastrau, in timp ce se indrepta spre un restaurant alaturi de sotul ei si un prieten.

Imbracata intr-un trening si un palton inchis la culoare, Laura Cosoi parea ca isi ascunde burtica de graviduta. Desi mergea la restaurant, actrita nu purta pantofi cu toc, ci o pereche de tenisi, haine lejere, iar burtica este vizibila, ceea ce poate insemna ca Laura Cosoi va deveni mamica la inceputul anului viitor, asa cum si-a dorit.2016-11-09

Autor: