Consumator Online

Stire tematica: Topul Restaurantelor

România liberă : CityBest, ghidul restaurantelor reomandate din Bucure?ti

marți 08 noiembrie 2016
CityBest, ghidul restaurantelor reomandate din Bucure?ti

CityBest București - 160 de pagini in romană și engleză, cu recomandări de luat masa in Capitală, verificate personal de către editorii publicației - este cel mai nou instrument de orientare in jungla restaurantelor din oraș


CityBest, ghidul restaurantelor reomandate din Bucure?ti

CityBest București - 160 de pagini in romană și engleză, cu recomandări de luat masa in Capitală, verificate personal de către editorii publicației - este cel mai nou instrument de orientare in jungla restaurantelor din oraș.

Destinat atat localnicilor, cat și turiștilor, și conținand recomandări verificate personal de către editorii publicației, Ghidul prezintă cateva zeci de localuri mai mult sau mai puțin cunoscute, grupate pe zone, specific gastronomic, nivel de prețuri și ocazii de consum.

\'Considerăm că restaurantele sunt la fel de importante ca piețele, teatrele, cinematografele sau muzeele pentru viața socială a unui oraș\', au arătat editorii Ghidului in comunicatul de presă al lansării.

\'Dincolo de marea cultură sau arhitectură, un oraș se dezvăluie deopotrivă locuitorilor și vizitatorilor și rămane memorabil prin calitatea mancării și a locurilor unde oamenii merg să socializeze și să se bucure de desfătările simple\'.

CityBest București este distribuit gratuit in marile hoteluri și restaurante, iar conținutul va fi disponibil și gratuit online, pe www.citybest.ro.

 

Singurul RCA in 12 rate comenteaza /* (c)

2016-11-08

Autor: