Consumator Online

Stire tematica: Retail

Click : Retailerul elen Sprider si-a inchis intreaga retea de magazine

joi 03 octombrie 2013

Potrivit raportului financiar din primul semestru, Sprider a inceput anul 2013 cu zece magazine in Romania, sapte fiind inchise pe parcursul primelor sase luni


.

 

 

"Declinul continuu in consum ca urmare a recesiunii prelungite a economiei Greciei, criza datoriilor si climatul de incertitudine a caracterizat si prima jumatate a anului curent. In acest context, am continuat eforturile de rationalizare a retelei de vanzari, atat in Grecia si in strainatate, cu inchiderea a 24 magazine in Grecia, sapte magazine in Romania si unul in Bulgaria. Prin urmare, la 30 iunie, reteaua numara 61 de unitati, dintre care 54 in Grecia, trei in Romania si patru in Bulgaria. Filialele grupului din Romania si Cipru sunt acum in lichidare", se arata in raportul citat de Mediafax.

 

 

La sfarsitul lunii iulie, Tribunalul Bucuresti a dispus intrarea in faliment a Sprider Stores SRL.

 

 

"Dispune dizolvarea societatii debitoare in conformitate cu prevederile art.107 alin.2 din lege. Ridica dreptul de administrare al debitoare in conf .cu art.107 alin.2 lit.a din lege. Desemneaza lichidator judiciar pe Prime Insolv Practice S.P.R.L care va indeplini atributiile prevazute de art. 25 din lege (...). Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei. Stabileste termen maxim de 10 zile de la data notificarii deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor catre lichidator. Dispune notificarea de catre lichidatorul judiciar a intrarii in faliment catre toti creditorii", se arata in hotararea instantei.

 

Citeste aici mai multe


Autor: