Consumator Online

Stire tematica: Retail

ziarulfinanciar : Obiectivele sefului Auchan dupa preluarea magazinelor Real: inca 10 milioane de clienti

marşi 24 septembrie 2013
Autor: Cristi Moga 22
.09.2013

Patrick Espasa, francezul aflat de patru ani la conducerea Auchan Romania si care din aceasta luna, odata cu finalizarea achizitiei de la nemti a retelei Real, a ajuns sa conduca un grup cu afaceri de peste un miliard de euro si 10.000 de angajati, si-a stabilit obiectivele pentru urmatorii doi ani, iar una dintre principalele tinte este cresterea numarului de clienti cu 30% in fiecare magazin Real.

Espasa se afla in fata uneia dintre cele mai dificile misiuni din comertul local, si anume, integrarea unei companii cu 5.000 de angajati si o retea cu 20 de magazine in toate colturile tari, proces pe care vrea sa il implementeze intr-un termen de 12 luni, concomitent cu imbunatatirea rezultatelor. Intr-un an Auchan va avea sigla montata pe 31 de hipermarketuri, iar tinta pentru 2015 este o retea cu 33 de magazine si vanzari de 1,5 miliarde de euro.

?Dupa finalizarea tranzactiei ne-am stabilit trei obiective: sa dam sanse fie­carui angajat Real, apoi sa crestem numarul de clienti din fiecare magazin Real cu 30% pana in 2015 si sa finalizam convergenta intr-un termen de 12 luni?, a declarat Espasa pentru ZF in primul interviu de dupa finalizarea achi­zitiei Real.

Cititi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a aparut in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 23.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de stiri cu plata al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste stiri trebuie sa va abonati la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Banci, Retail, Imobiliare si altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteti un email cu datele dumneavoastra de contact prin care solicitati informatii si abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veti fi contactat in maximum o ora.


Autor: