Consumator Online

Stire tematica: Retail

ziarulfinanciar : Gaita, Anchor: Un sfert din mallul Plaza va fi cladire de birouri

marşi 24 septembrie 2013
Autor: Cristi Moga 22
.09.2013

Razvan Gaita, 52 de ani, romanul pe mana caruia turcii de la Anchor Grup au lasat in primavara acestui an conducerea operatiunilor locale, afirma ca procesul de renovare a centrelor comerciale Bucuresti Mall din Vitan si Plaza Romania din Drumul Taberei va incepe pana in primavara anului viitor, iar lucrarile vor fi terminate in decurs de doi ani, pana la aparitia unor noi competitori pentru cele doua proiecte.

Mallurile nu vor mai fi extinse, cum era prevazut in proiectele prezentate in toamna anului trecut de Ali Ergun Ergen, managerul care a anuntat investitii cumulate de 50 mil. euro in cele doua centre comerciale. Ba mai mult, un corp de 10.000 mp din Plaza, aproape un sfert din mall, va fi transformat in spatii de birouri, in conditiile in care mallul din Drumul Taberei a pierdut in ultimii ani teren ca urmare a intrarii in forta in zona de vest a Capitalei a proiectului AFI Palace Cotroceni. ?Am decis sa nu ne luptam cu AFI?, a declarat Gaita in primul interviu de la investirea in functie.

?In doi ani de zile vrem sa avem cele doua centre comerciale renovate si operationale. Suntem in faza de reautorizari, iar la inceputul anului viitor vrem sa incepem lucrarile la Plaza, iar in primavara la Bucuresti Mall?, a mai spus el.

Cititi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a aparut in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 23.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de stiri cu plata al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste stiri trebuie sa va abonati la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Banci, Retail, Imobiliare si altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteti un email cu datele dumneavoastra de contact prin care solicitati informatii si abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veti fi contactat in maximum o ora.


Autor: