Consumator Online

Stire tematica: Retail

ziarulfinanciar : Retailerul online cel.ro, plus 30% in primul semestru

luni 16 septembrie 2013
Autor: Adrian Seceleanu 15
.09.2013

Cel.ro, unul dintre cele mai mari magazine online IT&C de pe piata, cu afaceri de 20 mil. euro anul trecut, a inregistrat in S1 o crestere de 30% a cifrei de afaceri, in conditiile in care, pe ansamblu, vanzarile de produse electro-IT&C au avansat cu putin peste 4%, la 699 mil. euro in acelasi interval.

?Pe primele sase luni cifra de afaceri a fost de aproape 50 de milioane lei, in crestere cu 30% fata de 2012?, a declarat pentru ZF Tiberiu Pop, director general si proprietar al Corsar Online, compania care administreaza retailerul.

In aceeasi perioada vanzarile totale de produse electro-IT&C din Romania au fost de 699 mil. euro, in crestere cu 4,3%, potrivit unui studiu al companiei de analiza GfK. Majoritatea magazinelor online IT&C au inregistrat si in anul precedent cresteri mai rapide decat piata ale afacerilor, in conditiile in care utilizatorii incep sa faca tot mai des achizitii prin internet. Anul trecut afacerile cel.ro au crescut cu 63%, la aproape 20 mil. euro. Anul acesta compania mizeaza pe un business de 120 mil. lei. ?Speram ca pana la sfarsitul anului sa ajungem aproape de 120 de milioane de lei, in crestere cu 35% fata de anul trecut, iulie si august dand semne de revenire a consumului.?

Cititi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a aparut in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 16.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de stiri cu plata al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste stiri trebuie sa va abonati la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Banci, Retail, Imobiliare si altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteti un email cu datele dumneavoastra de contact prin care solicitati informatii si abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veti fi contactat in maximum o ora.


Autor: