Consumator Online

Stire tematica: Retail

libertatea : VINERI, 23 noiembrie, zi fatidica! De ce e posibil sa moara oameni nevinovati | VIDEO

marşi 20 noiembrie 2012
Vineri, 23 noiembrie 2012, poate fi o zi fatidica pentru unii oameni lacomi sau pentru cativa angajati care risca sa fie calcati in picioare in timpul cumparaturilor de Black Friday
.

In SUA, Black Friday a devenit un fel de drog. Oamenii dorm uneori in fata magazinelor asteptand sa se deschida, pentru a beneficia de ofertele senzationale, iar cand incepe programul dau navala inauntru calcandu-se, de-a dreptul, in picioare.

E tragic cand vineri seara, in SUA, televiziunile prezinta stirile... negre despre Black Friday. Oameni spitalizati sau chiar ucisi din cauza lacomiei lor si a celorlalti cumparatori.

In 2008, in SUA, un vanzator al magazinului Walmart si doi cumparatori au fost ucisi, iar alti opt cumparatori au ajuns la spital dupa ce au mers la cumparaturi cu ocazia Black Friday.

Si anul trecut s-au inregistrat persoane grav ranite dupa ce au mers in magazine sa beneficieze de super reducerile si ofertele de Black Friday.

Si in Romania, incepand din 2011, se "srbatoreste" Black Friday. Magazine precum eMag, Altex, Flanco, Domo, PCgarage.ro. clickshop.ro, evomag.ro sau Koyos.ro, participa la eveniment, cu oferte irezistibile. Produse electronice sau electrocasnice sunt vandute pentru preturi reduse si cu peste 50%. Uneori, stocurile magazinelor sunt epuizate in primele ore dupa ce se da startul campaniei Black Friday.

Anul trecut, o femeie a fost grav ranita, in Texas, SUA, in timpul cumparaturilor de Black Friday

In 2008, trei persoane, printre care un angajat Walmart, au fost ucise

Voteaza articolul!

0

0

| azi, 19:26
Autor: