Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Orange Romania a lansat serviciul de transfer de bani si plati cu telefonul mobil Orange Money

vineri 11 noiembrie 2016
Orange Romania a lansat serviciul de transfer de bani si plati cu telefonul mobil Orange Money

Ziarul Financiar 10
Orange Romania a lansat serviciul de transfer de bani si plati cu telefonul mobil Orange Money

Ziarul Financiar 10.11.2016

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a lansat joi serviciul de transfer de bani si plati cu telefonul Orange Money, prin intermediul caruia utilizatorii pot plati facturi de utilitati, reincarca optiuni pentru cartele preplatite de telefonie mobila si pot primi si transfera bani.

?Printre functionalitatile Orange Money se numara: transfer de bani doar cu telefonul, instant si in deplina siguranta, la fel de simplu precum trimiterea unui SMS; plati facturi prin aplicatia mobila sau folosind meniul disponibil la *111#, pentru utilizatorii fara smartphone. Plata facturilor se poate realiza prin scanarea codului de bare sau prin introducerea codului de client, aplicatia realizand interogarea in timp real a soldului fiecarui cont de client pentru furnizorii afisati, fara a fi nevoie de factura; reincarcare a cartelelor prepay?, conform datelor comunicate de operator.

?Pana pe 15 decembrie 2016, clientii Orange Money primesc: transferuri gratuite intre conturile Orange Money; 1GB de date bonus pentru fiecare factura de minim 30 de lei platita prin Orange Money; un bonus de bun venit de maxim 5 euro alocat in contul Orange Money pentru prima reincarcare a cartelelor preplatite; un bonus de bun venit de maxim 15 euro alocat in contul Orange Money pentru orice abonament nou sau reinnoit pe o perioada de 24 de luni?.

?In contextul in care romanii folosesc smartphone-urile pentru a realiza din ce in ce mai multe operatiuni menite sa ii conecteze rapid si sigur la ceea ce este important pentru ei, credem ca serviciile financiare mobile reprezinta viitorul. Orange Money este o solutie care raspunde nevoii de a economisi timp si de a transfera bani in siguranta oriunde si oricand, prin folosirea a ceea ce devine unul din cele mai personale obiecte ? telefonul mobil. Orange Money este un element cheie in strategia noastra de a lansa solutii digitale simple si utile, adaptate pietei locale.? a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange Romania.

Aplicatia Orange Money este disponibila gratuit in Google Play, activarea contului realizandu-se in magazinele Orange. Portofelul Orange Money poate fi incarcat in numerar in magazinele partenere sau prin card, in aplicatia mobila Orange Money si siteul www.orangemoney.ro.

Aplicatia Orange Money va fi disponibila in curand si pentru iOS, conform datelor comunicate de companie.

Prin aceasta lansare Orange intra in competitie cu Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, care este prezent pe piata cu serviciul de plati si transfer de bani de pe mobil M-Pesa.

 2016-11-11

Autor: