Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Un indian va supraveghea operatiunile Telekom din Romania, in locul nemtoaicei Claudia Nemat

vineri 08 iulie 2016
Un indian va supraveghea operatiunile Telekom din Romania, in locul nemtoaicei Claudia Nemat

Autor: Adrian Seceleanu 07
Un indian va supraveghea operatiunile Telekom din Romania, in locul nemtoaicei Claudia Nemat

Autor: Adrian Seceleanu 07.07.2016

Indianul Srini Gopalan, un manager cu o lunga experienta in industria de telecomunicatii, care si-a petrecut o mare parte din cariera la Londra lucrand pentru gigantii Orange, T-Mobile si Vodafone, este inlocuitorul Claudiei Nemat in boardul grupului german Deutsche Telekom in functia de coordonator al businessului european al gigantului, pozitie din care va juca un rol hotarator in deciziile pe care le va trebuie sa le ia DT privind operatiunile din Romania, inclusiv in delicatul subiect al privatizarii fostei companii Romtelecom.

?Consiliul de Supraveghere al Deutsche Telekom l-a numit pe Srini Gopalan ca membru al Boardului pentru Europa. Srini Gopalan, in prezent Consumer Director pentru India in cadrul Bharti Airtel Limited, o companie indiana de telecomunicatii, se va alatura Deutsche Telekom de la 1 octombrie 2016 si, dupa o perioada de acomodare, va prelua sarcinile Claudiei Nemat - care va conduce noul departament de tehnologie si inovatie si va renunta la responsabilitatile legate de operatiunile din Europa - cu incepere de la 1 ianuarie 2017?, a anuntat grupul Deutsche Telekom.

?Srini Gopalan cunoaste compania si industria, are experienta internationala si atitudinea potrivita pentru a continua munca Claudiei Nemat?, a declarat Ulrich Lehner, Presedintele Consiliului de Supraveghere al Deutsche Telekom.

?Intarim expertiza in marketing si vanzari cu noul nostru lider pe Europa, care are o experienta extinsa pe segmentul dedicat clientilor rezidentiali?, a declarat Timotheus Hoettges, Chief Executive Officer, Deutsche Telekom.
In cadrul Bharti Airtel, Srini Gopalan a fost responsabil cu operatiunile pe segmentul rezidential in 23 de regiuni ale Indiei, acoperind servicii de broadband si TV prin satelit, alaturi de comunicatii mobile.

Inainte de Bharti Airtel, Srini Gopalan a lucrat in Marea Britanie timp de peste zece ani - la inceput in diferite pozitii in cadrul Capital One, furnizor american de servicii financiare, de unde a plecat in 2009 din pozitia de Managing Director pentru Marea Britanie. Apoi a lucrat in calitate de Chief Marketing Officer la T-Mobile Marea Britanie, unde a fost responsabil pe marketing si vanzari. El a facut parte din echipa de management care a condus T-Mobile Marea Britanie in etapa constituirii joint-venture-lui cu Orange, everything-everywhere. Ulterior, a lucrat ca director al diviziei de consumer in cadrul Vodafone UK timp de trei ani.
Srini Gopalan a studiat Administrarea Afacerilor la Colegiul St. Stephen?s din New Delhi si apoi a obtinut titlul de MBA de la IIM Ahmedabad, ?cea mai buna scoala de business din India.?2016-07-08

Autor: