Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Vodafone numeste inca un roman in echipa de top management: noul director de HR este Florin Petrescu de la Citi Rusia

miercuri 25 mai 2016
Vodafone numeste inca un roman in echipa de top management: noul director de HR este Florin Petrescu de la Citi Rusia

Autor: Adrian Seceleanu 24
Vodafone numeste inca un roman in echipa de top management: noul director de HR este Florin Petrescu de la Citi Rusia

Autor: Adrian Seceleanu 24.05.2016

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila si una dintre cele mai mari companii din Romania, l-a recrutat pentru pozitia de director de resurse umane pe unul dintre cei mai puternici manageri romani din industrie - Florin Petrescu, care lucreaza de 17 ani pentru banca americana Citi, potrivit informatiilor ZF.

Petrescu, un absolvent al Facultatii de Comert din cadrul ASE, si-a inceput cariera in Romania, unde a fost timop de sapte ani director de HR, iar ulterior a preluat si coordonarea pietei din Bulgaria.

In anul 2009 a fost promovat la biroul din Londra al bancii iar din 2013 ocupa la Moscova, pozitia de director de HR pentru Citi pentru operatiunile din Federatia Rusa, Ucraina si Kazahstan.

Petrescu il inlocuieste pe indianul Arun Krishnamurthy, care preluase aceasta pozitie in 2013.

Vodafone are peste 3.000 de angajati in Romania.

Compania de telefonie mobila a mai recrutat recent doi romani in pozitii cheie din echipa de conducere: Valeriu Nistor - director comercial pe segmentul business si Catalin Buliga - director de tehnologie.2016-05-25

Autor: