Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Ravinder Takkar: Nu cred ca exista cineva in Romania care are nevoie ca Vodafone sa lanseze TV prin satelit

marşi 24 mai 2016
Ravinder Takkar: Nu cred ca exista cineva in Romania care are nevoie ca Vodafone sa lanseze TV prin satelit

Autor: Adrian Seceleanu 23
Ravinder Takkar: Nu cred ca exista cineva in Romania care are nevoie ca Vodafone sa lanseze TV prin satelit

Autor: Adrian Seceleanu 23.05.2016

Vodafone Romania nu exclude posibilitatea ca ?la un moment dat? sa ofere si servicii de televiziune dar lansarea unei platforme prin satelit nu intra in planurile companiei, a declarat in cadrul unei intalniri cu media Ravinder Takkar, CEO al Vodafone Romania.

?Nu cred ca exista cineva din Romania care are nevoie ca Vodafone sa intre pe segmentul de televiziune prin satelit. As putea semna un acord sa lansez servicii de televiziune prin satelit, dar ce valoare ar avea acest lucru, care ar fi sinergiile cu serviciile noastre? Vrem sa facem ceva mai interesant si mai relevant. Nu sunt interesat sa bifez o lansare doar de dragul de a o face?, a spus Takkar. El a adaugat ca operatorul va face in acest an o serie de mutari pe segmentul de continut, fara a oferi detalii.

La intrebarile insistente ale media legate de posibilitatea lansarii unor servicii de televiziune, Takkar a spus ca ?intr-o buna zi, e posibil sa vedeti continut de la noi pe un televizor fara ca utilizatorii sa-si foloseasca mobilul?, dar nu a oferit indicii despre perioada in care s-ar putea intampla acest lucru si cum.

Intrebat daca operatorul ar putea lansa servicii de televiziune prin intermediul unei aplicatii mobile, Takkar a mentionat de asemenea ca acest lucru este posibil fara a infirma sau confirma acest lucru. Seful Vodafone Romania a insistat doar asupra faptului ca operatorul se concentreaza pe livrarea de continut catre echipamentele mobile ale clientilor in conditiile in care a observat un apetit in crestere al bazei de utilizatori de a consuma servicii video, de la Youtube si HBO pana la stiri.
 2016-05-24

Autor: