Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : CEO Vodafone Romania: In 2016 vom face cea mai mare investitie in retea din ultimii ani

marşi 24 mai 2016
CEO Vodafone Romania: In 2016 vom face cea mai mare investitie in retea din ultimii ani

Autor: Adrian Seceleanu 24
CEO Vodafone Romania: In 2016 vom face cea mai mare investitie in retea din ultimii ani

Autor: Adrian Seceleanu 24.05.2016

EBITDA este sub presiune, dar actionarii sunt multumiti ca veniturile cresc. Pe TV nu avem un anunt major, dar vom fi gradual din ce in ce mai prezenti pe zona de continut video. Nu are sens sa lansam o platforma de TV prin satelit.

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, va investi in acest an ?masiv? in retea - bugetul alocat fiind cel mai mare dintr-o lunga perioada de timp si comparabil cu cel din intervalul in care compania isi construia de la zero reteaua la finele anilor ?90.

?Acum doi ani Vodafone Romania a avut unul dintre cele mai mari bugete de investitii in retea, ca parte a programului Spring derulat la nivel de grup. Anul trecut am avut un buget de investitii si mai mare pentru retea. Anul acesta vom creste din nou investitia in retea fata de anul trecut - este o suma pe care sigur nu am mai investit-o in retea din perioada Connex, este o investitie masiva?, a declarat Ravinder Takkar, CEO al Vodafone Romania, in cadrul unei intalniri cu media organizate la aproximativ doi ani de la preluarea mandatului de sef al operatiunilor locale ale grupului britanic.

Takkar nu a precizat valoarea exacta a investitiilor. In 2013, ca parte a programului Spring, Vodafone a anuntat ca va investi in mod suplimentar in Romania 45 mil. lire sterline. 2016-05-24

Autor: