Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Orange lanseaza pachetele fix mobil pe baza retelei Telekom in Cluj, Iasi si Timisoara. Telekom le ofera clientilor acces la reteaua 4G a Orange

vineri 20 mai 2016
Orange lanseaza pachetele fix mobil pe baza retelei Telekom in Cluj, Iasi si Timisoara
Orange lanseaza pachetele fix mobil pe baza retelei Telekom in Cluj, Iasi si Timisoara. Telekom le ofera clientilor acces la reteaua 4G a Orange

Autor: Adrian Seceleanu 19.05.2016

Orange si Telekom, cei mai mari jucatori de pe piata locala de comunicatii, au anuntat astazi lansarea primelor oferte comerciale bazate pe acordurile semnate la finele anului trecut prin care cei doi operatori isi ofera acces reciproc la retele pentru a-si reduce costurile si a concura mai bine in principal cu rivalii de la RCS&RDS.

?Orange lanseaza serviciile de internet prin fibra optica, voce fixa si televiziune prin cablu digital si devine astfel operator convergent fix-mobil. Incepand de astazi, clientii pot opta pentru toate serviciile de telecomunicatii de la Orange in orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, urmand ca acoperirea sa fie extinsa in zonele urbane din restul tarii, pana la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor bucura de calitatea Orange si pentru solutiile pentru acasa, de o oferta avantajoasa si de mai mult confort si timp liber castigat, avand un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom?, a anuntat Orange.

Cum arata satul de vis unde nu exista drumuri, masini sau aglomeratie - GALERIE FOTO

Cum arata cea mai mare nava de croaziera construita vreodata. A costat un miliard de dolari. Galerie FOTO

?Telekom Romania anunta acoperire extinsa pentru serviciile 4G, de 96% din populatia urbana a Romaniei, oferind clientilor o experienta superioara in utilizarea serviciilor de date mobile?, au anuntat si reprezentantii Telekom.

Ce a anuntat Orange

?De 12 ani, Orange Romania este prima alegere a clientilor pentru serviciile de telefonie mobila, ceea ce se datoreaza, inainte de toate, calitatii pe care le-o oferim. Ambitia noastra este sa aducem aceeasi experienta si in utilizarea serviciilor convergente - calitate, simplitate, oferte avantajoase si relevante -  astfel incat Orange sa devina prima lor alegere pentru intreaga gama de servicii telecom.? a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange Romania.

?Clientii care aleg serviciile fixe si mobile de la Orange au beneficii pentru toata familia si sunt rasplatiti pentru fiecare an petrecut alaturi de companie: au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix si televiziune prin cablu, nelimitat minute nationale si mai mult internet pe mobil in pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family si Orange Share si, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an in retea, pentru a cumpara tablete, smartphone-uri sau accesorii. In plus, clientii vor avea o singura factura pentru toate serviciile si un singur numar de contact pentru Serviciul Clienti, 499.

Pentru a le asigura clientilor o experienta cat mai buna si o utilizare cat mai usoara a serviciilor pentru acasa, Orange le ofera tuturor celor care opteaza pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienti. Astfel, in prima zi dupa instalarea serviciilor, clientii vor fi sunati pentru a fi asistati telefonic la utilizare.

Orange Home Net este raspunsul Orange pentru clientii care-si doresc internet fix prin cea mai performanta tehnologie de fibra optica, ce ofera viteze de download de pana la 1 Gbps, viteze crescute de upload si o stabilitate crescuta a conexiunii. Clientii pot alege varianta potrivita lor din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clientii Orange cu abonamente pentru serviciile mobile preturile sunt cuprinse intre 7 si 11 euro (cu TVA).
Alaturi de abonamentul Orange Home Net, clientii pot completa pachetul de solutii pentru acasa cu servicii de televiziune si/sau de voce fixa.

Orange Home TV le ofera clientilor o gama variata de canale TV nationale si internationale, precum si canale HD, atat prin cablu, in aria de acoperire din zonele urbane, cat si prin satelit. De asemenea, indiferent de varianta aleasa, clientii pot urmari emisiunile, filmele si serialele preferate si in miscare, pe telefon, tableta sau laptop, prin Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clientii se pot bucura de peste 160 de canale TV la o calitate excelenta a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibra optica. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, intr-o locuinta, dintre care 4 pot avea televiziune digitala si unul televiziune analogica. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de baza ? Analog, Explore si Global - si 5 optiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce ofera canale precum HBO si Cinemax. Pachetele de baza includ de la 51 la 121 canale TV si au preturi standard intre 6 si 9 euro pentru clientii Orange abonati la serviciile mobile.s2t

Orange Home Fix este serviciul de voce fixa oferit clientilor pentru a pastra legatura cu cei dragi. Acestia il pot alege oricand si fara perioada contractuala, beneficiind de 100 de minute nationale si 100 de minute in retea pe luna, cu 1,25 euro/luna (cu TVA)?.

Ce a anuntat Telekom

?Telekom Romania continua eforturile de a aduce clientilor sai nu doar un portofoliu complet de solutii de comunicare, incluzand servicii fixe, mobile si TV, ci si cea mai buna experienta de utilizare a acestor servicii. Acoperirea extinsa pentru serviciile 4G reprezinta un pas major in consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, in linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clientii din intreaga tara, alaturi de tehnologia de varf FTTx si de servicii TV de cea mai buna calitate?, a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Acoperirea extinsa 4G este disponibila clientilor Telekom Romania noi si existenti, atat rezidentiali cat si din segmentul business, ai serviciilor mobile pe baza de abonament si ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

?Telekom Romania Mobile ofera un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atat pentru clientii rezidentiali, cat si pentru clientii companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania - Talk, Surf si Complete ? cu preturi incepand de la 8,95 EUR / luna (TVA inclus), clientii rezidentiali pot beneficia de pana la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tableta pot beneficia de pana la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu preturi incepand de la 8,95 EUR / luna (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clientii companii pot beneficia de servicii de voce si date mobile incluse si extraoptiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf ofera pana la 60 GB trafic de date mobile pe laptop si tableta, la viteze 4G.?, conform reprezentantilor Telekom.
 2016-05-20

Autor: