Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Prima oferta Telekom de la numirea noului CEO pune accent pe reducerile acordate clientilor de fix daca achizitioneaza si servicii mobile

joi 07 aprilie 2016
Prima oferta Telekom de la numirea noului CEO pune accent pe reducerile acordate clientilor de fix daca achizitioneaza si servicii mobile

Autor: Adrian Seceleanu 06
Prima oferta Telekom de la numirea noului CEO pune accent pe reducerile acordate clientilor de fix daca achizitioneaza si servicii mobile

Autor: Adrian Seceleanu 06.04.2016

Prima campanie comerciala majora lansata de Telekom Romania, cel mai mare grup de comunicatii fixe si mobile, de la instalarea la Bucuresti a noului CEO - slovacul Miroslav Majoros, pune accent pe convingerea clientilor care cumpara pachete cu servicii fixe sa achizitioneze concomitent, la tarife mai mici - promotionale, si servicii de telefonie mobila.

?Cu ofertele MagentaONE, disponibile atat clientilor noi, cat si clientilor existenti care detin servicii fixe de la Telekom, utilizatorii beneficiaza promotional de un pret mai mic la serviciile mobile achizitionate la pachet cu serviciile fixe. De asemenea, noua oferta MagentaONE aduce clientilor mai multa flexibilitate in combinarea in cadrul unui singur pachet si pe o singura factura a serviciilor din portofoliul fix cu serviciile din portofoliul mobil, pastrand caracteristicile si beneficiile acestora?, conform datelor comunicate de grup.

Reducerea operata in cazul mentionat mai sus s-ar ridica la 40% din pretul serviciilor mobile iar clientii pot achizitiona si tablete sau telefoane in rate. ?In aceasta perioada, clientii care opteaza pentru oferta de familie MagentaONE beneficiaza de o reducere de 40% din pretul de lista al serviciilor de voce cu date mobile incluse si de posibilitatea de a alege smartphone-uri sau tablete in rate.Astfel, un client care alege oferta de familie MagentaONE cu serviciul de date si voce mobila Talk S la 25 lei / luna (TVA inclus) va beneficia de minute nationale nelimitate si de smartphone-ul Huawei Y6 in rate de 25 lei/luna?, conform datelor comunicate de operator.

Grupul Telekom are mai multe abonamente pentru serviciile fixe (4,8 milioane la finele lunii decembrie 2015) decat pentru cele mobile (1,9 milioane la aceeasi data), astfel ca grupul incearca sa-i convinga pe utilizatori sa achizitioneze si serviciile de voce si date mobila.

De notat este ca dupa mai bine de zece ani de la relansarea serviciilor de telefonie mobila sub brandul Cosmote grupul format din fostele companii Romtelecom si Cosmote are inca mai multi abonati la telefonia fixa (2,178 milioane) decat la cea mobila (1,893 milioane). Lider la abonamente pe telefonie mobila este Orange, cu peste 4,2 milioane de abonamente.

Nimic despre accesul la reteaua 4G a Orange

Grupul Telekom nu a facut nicio referire la accesul clientilor sai la reteaua 4G a Orange in comunicatul de presa prin care este anuntata ?oferta de primavara?. Noul CEO al grupului Telekom a anuntat in cadrul primei sale intalniri cu media ca primele oferte comerciale care le vor permite clientilor Telekom sa acceseze reteaua 4G a Orange vor fi lansate pana la finele acestei luni. Telekom si Orange au semnat la finele anului trecut doua acorduri de tip wholesale prin care isi ofera acces la retele.

Televizoare si computere in rate cu pachetele de servicii fixe

Noua oferta comerciala lansata de grupul Telekom le ofera clientilor si posibilitatea de a achizitiona televizoare sau laptop-uri la pachet cu serviciile fixe, conform datelor comunicate de grup. ?Pachetele cu 3 servicii fixe ofera clientilor posibilitatea sa achizitioneze televizoare smart sau laptopuri in rate lunare, incepand de la 67 de lei/luna. Pachetul cu Televiziune M, Internet L si Voce fixa S este disponibil la 74 lei / luna (TVA inclus), iar cel cu Televiziune L, Internet L si Voce fixa S la 79 lei / luna (TVA inclus).

Utilizatorii care opteaza exclusiv pentru serviciul de televiziune interactiva pot alege pachetul Televiziune M cu acces la pana la 137 canale TV, inclusiv HD, la 39 lei / luna (TVA inclus). Clientii pot beneficia de primul STB HD sau SD in chirie cu reducere 100%, in functie de tehnologia si pachetul alese, precum si de acces gratuit la platforma Telekom TV Web & Mobile, cu pana la 104 canale TV disponibile online si pe mobil?.

Grupul Telekom, cu afaceri de aproape un miliard de euro pe an, este lider pe telefonia fixa, al doilea jucator pe TV si internet fix si al treilea pe telefonie mobila. Cei mai importanti rivali ai T sunt Orange, Vodafone, RCS&RDS si UPC.2016-04-07

Autor: