Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Dezvoltatorii imobiliari pun umarul la ?revolutia? masinilor electrice. ?Toate proiectele noi de birouri au statii de incarcare?

sâmbătă 27 februarie 2016
Dezvoltatorii imobiliari pun umarul la ?revolutia? masinilor electrice
Dezvoltatorii imobiliari pun umarul la ?revolutia? masinilor electrice. ?Toate proiectele noi de birouri au statii de incarcare?

Autor: Bogdan Alecu 26.02.2016 Demararea achizitiilor de automobile electrice de catre companii ii determina pe dezvoltatorii imobiliari sa amenajeze in cadrul parcarilor subterane locuri speciale unde acestea sa poata fi alimentate.   ?Vom instala peste tot statii de incarcare pentru masini electrice. Este o tendinta in domeniu si o urmam. Aici (in complexul de birouri Green Court ? n. red.) avem noua locuri pe cladire si consideram ca la viitoarele proiecte sa crestem. Cei de la Orange si cei de la Schneider au deja masini electrice si utilizeaza stati­ile de in­carcare, motiv pentru care vrem sa extindem statiile de incarcare?, a declarat Aurelia Luca, managing director la Skanska Property Romania.   Ministerul Mediului a anuntat inca de la inceputul anului trecut un plan de extindere a prizelor pentru masini electrice de la cateva zeci la 10.000 in urmatorii ani, insa nu a demarat nimic concret in acest sens. De asemenea ministerul a anuntat si un program de stimulare a vanzarilor de automobile electrice, cu un bonus de circa 4.500 de euro de la stat, insa nici acesta nu a demarat.

2016-02-27

Autor: