Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : ZF Digital ?15: Culisele tacticilor de marketing global ale Bitdefender

luni 19 octombrie 2015
ZF Digital ?15: Culisele tacticilor de marketing global ale Bitdefender

Autor: Adrian Seceleanu 19
ZF Digital ?15: Culisele tacticilor de marketing global ale Bitdefender

Autor: Adrian Seceleanu 19.10.2015

Mihaela Paun, global online busi­ness director in cadrul Bitdefender, com­pa­nia de IT pornita din Romania care a re­usit cea mai puternica expansiune la nivel global, ajungand la un portofoliu de sute de milioane de clienti, va oferi detalii despre strategia de marketing digital la ni­vel inter­na­tional si va vorbi despre ten­din­tele din in­dustrie in cadrul conferintei ZF Digital ?15.

Ea va aborda in cadrul interventiei sale in cadrul conferintei mai multe teme, prin­tre care se numara: evolutia vanzarilor on­line ale com­paniei anul acesta; care sunt par­ti­cu­la­ri­ta­tile strategiei in functia de dife­rite­le regiuni / tari; cum este piata roma­neasca in raport cu cea americana la nivel de strategii de marketing digital.

Mihaela Paun, global online business director, lucreaza pentru Bitdefender din 2002, si este responsabila de dezvoltarea afa­cerilor i_n segmentul online. Ea conduce o echipa de aproape 100 de angajati, dintre care circa trei sferturi se afla la Bucuresti, iar restul se ocupa de implementare _in diverse tari de pe mapamond.

Ea administreaza un buget de marketing de peste 10 mil. dolari, destinat doar comu­nicarii digitale. Din­tre cele peste 150 de tari _in care super­vizeaza activitatea comerciala, Statele Unite ale Americii genereaza circa jumatate din veniturile companiei.

A cincea editie a conferintei ZF Digital, care are loc pe 26 si 27 octombrie la hotelul Intercontinental din Bucuresti, va aduce in prim-plan mai multe segmente ale industriei IT&C din Romania, de la evolutiile din industria de telecomunicatii, pana la platile online sau boomul din industria centrelor de suport IT.

Discutia despre evolutia industriei lo­cale de telecom va fi purtata cu cei mai puternici manageri din industrie, care coor­doneaza afaceri cumulate de peste 3 mi­liar­de de euro pe an: Jean François Fallacher - CEO al Orange Romania, Ravinder Takkar - CEO al Vodafone Romania, Robert Redeleanu - CEO al UPC Romania, Ovidiu Ghiman - director executiv comercial pe segmentul business al Telekom Romania - si Valentin Popoviciu - vicepresedinte al RCS&RDS.2015-10-19

Autor: