Consumator Online

Stire tematica: Telefoane

ziarulfinanciar : Taxa pe pod poate fi platita acum de soferi prin aplicatia mobila Auto.ro

luni 01 iunie 2015
Taxa pe pod poate fi platita acum de soferi prin aplicatia mobila Auto
Taxa pe pod poate fi platita acum de soferi prin aplicatia mobila Auto.ro

Autor: Ioana Nita 01.06.2015

Utilizatorii aplicatiei mobile Auto.ro au acum posibilitatea de a achita taxa de pod de la Fetesti-Cernavoda direct de pe smartphone, fara sa mai fie nevoiti sa astepte la bariera pentru a-si putea continua drumul. Prin intermediul serviciului ?taxa pe pod? oferit in cadrul aplicatiei Auto.ro utilizatorii platesc taxa prin SMS si au trecerea libera pe podul de la Fetesti-Cernavoda pe benzile fara bariera.

Pentru a plati taxa pe pod, soferii trebuie sa completeze mai intai numarul de inmatriculare si categoria autovehiculului, iar apoi achita taxa prin SMS si primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS. Permisul este valabil pentru o singura trecere si se poate achizitiona inaintea trecerii sau cel tarziu pana la ora 23:59 a zilei urmatoare trecerii.

Plata prin SMS se poate realiza in orice retea de telefonie mobila - Orange, Vodafone, Telekom si RCS&RDS. Aplicatia Auto.ro este disponibila pentru sistemele de operare Google Android si Apple iOS si cuprinde mai multe categorii ? plati auto (taxa de pod, amenzi, rovinieta, asigurarea RCA, parcare sau servicii de asistenta rutiera), masina mea (alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco), cerere service (oferte de reparatie a masinii, revizie sau ITP), locatii auto (benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri), si anunturi de masini noi si second-hand.

 

 

 

 2015-06-01

Autor: