News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

Gandul : Un brand auto german, „adormit” timp de 50 de ani, vrea sa se relanseze si sa domine piata

vineri 21 august 2015
--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Marca Borgward este cunoscuta cel mai bine pentru coupe-ul Isabella si un model cabriolet


.

Borgward intentioneaza sa produca si sa comercializeze in China 800.000 de vehicule pana in 2020, piata chineza fiind o rampa de lansare pentru brandurile defuncte. Daca un producator chinez poate resuscita brandurile MG si Rover si sa le comercializeze in Marea Britanie, de ce sa nu reinvie si o marca germana istorica, potrivit unui articol aparut pe site-ul Autoweek.com.

Compania a publicat o imagine publicitara a unui vehicul SUV care va fi prezentat la Frankfurt. SUV-ul ar urma sa fie un vehicul hibrid, dezvoltat in partneriat cu producatorul chinez de vehicule comerciale Beiqi Foton Motor.

SUV-ul a fost observat in timpul testelor din Germania, fiind aproximativ de dimensiunea unui Mercedes-Benz GLE-class sau a unui BMW X5.

Nu exista alte detalii tehnice referitoare la noul SUV, dar compania, condusa de Christian Borgward, nepotul fondatorului companiei, Carl F.W. Borgward, a prezentat la inceputul acestui an mai multe modele de automobile istorice, la salonul auto de la Geneva.

Borgward intentioneaza sa angajeze aproape 1.000 de persoane si sa produca o gama completa de vehicule, proiectate in Germania, care vor fi comercializate initial numai in China.

Planurile Borgward au loc pe fondul incetinirii pietei auto chineze, care ingrijoreaza pe unii investitori.

Grupul Borgward a inclus patru marci, Goliath, Hansa, Lloyd si Borgward, inainte de a inceta activitatea, fiind posibil ca acestea sa fie relansate.

Citeste si Toyota si John Deere au oprit productia la fabricile situate langa portul din Tianjin Citeste si Parlamentarii au pus gand rau soferilor cu masini inmatriculate in Bulgaria. Ce se va intampla din toamna Citeste si Ce se intampla cand o autospeciala incearca sa ridice un Maybach de 3 tone, parcat ilegal
Autor: