News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

ziarulfinanciar : Star Taxi lanseaza plata taxiului cu cardul bancar direct de pe smartphone

vineri 26 aprilie 2013
Autor: Adrian Seceleanu 25
.04.2013

Utilizatorii aplicatiei pentru smartphone-uri Star Taxi, care permite comanda unui taxi via internet fara apelarea dispeceratului, a introdus, printr-un parteneriat cu integratorul de plati online PayU, o solutie de plata a calatoriei cu cardul bancar, direct din aplicatia de pe telefon.

Pentru a putea plati calatoria cu cardul utilizatorii Star Taxi trebuie sa parcurga cativa pasi, respectiv introducerea datelor cardului in aplicatie si protejarea acestora cu un cod de securitate, selectarea cardului ca modalitate de plata la initierea unei comenzi pentru un taxi.

?Cand ajunge la destinatie, utilizatorului i se afiseaza in aplicatie cat costa cursa, are posibilitatea daca doreste sa rotunjeasca suma pentru a lasa ceva in plus soferului pentru serviciile bine prestate si alege optiunea "Slide to pay?. Dupa ce plata a fost efectuata, utilizatorul va primi o chitanta pe email. Pentru plati viitoare, utilizatorul nu mai trebuie sa isi inregistreze cardul, ci doar sa autorizeze acele plati prin introducerea codului de securitate ales?, potrivit reprezentantilor celor doua companii.

?Implementarea platii direct din aplicatie impreuna cu PayU este o dezvoltare fireasca: vrem sa le oferim utilizatorilor optiuni complete, servicii integrate, corelate cu toate celelalte beneficii ale unei aplicatii pentru telefoane inteligente?, a declarat Florin Stoian, CEO al Star Taxi.

?Parteneriatul cu StarTaxi ne ajuta sa venim in intampinarea cumparatorilor cu noi instrumente de plata care sa faciliteze interactiunea cu furnizorul serviciilor?, a declarat Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager PayU.

Aplicatia Star Taxi poate fi descarcata atat pe Android (www.startaxi.ro/and) cat si pe iOS (www.startaxi.ro/ios) si este disponibila in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi.

Aproximativ 1.500 de soferi sunt disponibili, prin intermediul aplicatiei, in cele 6 orase in care Star Taxi este prezenta. In cele 6 luni de la lansare au fost plasate 750.000 de comenzi prin intermediul aplicatiei.

Aplicatia Star Taxi este dezvoltata de compania FDSV Online SRL.


Autor: