News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

Click : 950 de bucuresteni au cumparat biletul unic RATB-Metrorex in doua saptamani

joi 22 noiembrie 2012

Biletele unice de transport sunt agreate de bucuresteni

Biletul unic lansat de RATB la inceputul lunii noiembrie, care asigura accesul calatorilor in orice vehicul de transport de suprafata si in metrou, pare a fi pe placul bucurestenilor


. De la lansarea sa, la 3 noiembrie 2012, si pana la 18 noiembrie 950 de calatori au folosit acest nou titlu de calatorie.

Regia de transport a castigat 9.500 de lei din vanzarea acestor bilete unice, care permite celor care folosesc mijloacele de suprafata si metroul sa efectueze cate calatorii vor in intervalul celor 60 de minute de valabilitate. Numai in prima zi, RATB a reusit sa puna in circulatie 100 de bilete unice, in ciuda faptului ca acest nou titlu de calatorie este mai scump, dupa cum Click! a demonstrat in cadrul unui articol realizat la inceputul acestei luni.

Citeste si:

Cu biletul unic fugi dupa RATB de-ti ies ochii!

RATB a pus in circulatie biletul unic valabil 60 de minute, la pretul de 5 lei, biletul unic cu zece calatorii a cate 60 de minute fiecare, la pretul de 30 de lei, si abonamentul de o zi, care permite un numar nelimitat de validari in RATB si metrou, care costa 16 lei. Biletul unic e valabil 60 de minute de la prima validare si poate fi folosit in orice mijloc de transport in comun. Aparatele de taxare permit ultima validare cu un minut inaintea expirarii perioadei stabilite (minutul 59), iar calatoria poate fi efectuata pana la capatul liniei RATB ori pana la iesirea din statia de metrou.


Autor: