News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

libertatea : Iata cateva metode prin care iti poti innoi aparatura din casa. Cum gasesti electronice ieftine

joi 26 iulie 2012
Un monitor, un aparat foto, telefonul, televizorul, laptopul sau chiar frigiderul se pot defecta cand ti-e lumea mai draga, mai ales daca au o varsta respectabila
. Ca sa nu fii nevoit(a) sa amani achizitia unui aparat nou sau chiar sa-ti poti permite sa-l inlocuiesti pe cel vechi inainte de a se strica, iti oferim cateva ponturi care iti pot fi de ajutor.

- Fii atent(a) la ofertele prietenilor de pe retelele de socializare Pe Facebook, Twiter si chiar pe Yahoo Messenger intalnesti frecvent anunturi legate de superoferte din toate domeniile, asa ca nu evita micile anunturi aparent publicitare. Mai mult, cand deschizi mess-ul, arunca o privire la statusurile celor din lista. Poti gasi frecvent oferte tentante. In plus, daca vei posta chiar tu fotografia aparatului pe care ti-l doresti, ai multe sanse sa primesti ponturi de la prieteni legate de vreo promotie sau de vreun vanzator care practica preturi mici.

- Citeste discutiile de pe forumuri Oamenii vorbesc pe internet despre orice experiente placute sau neplacute, iar cand e vorba de ponturi despre electronice nu sunt deloc zgarciti in conversatii. Forumurile sunt pline de informatii despre aparatura e- lectronica. Mai mult, daca te inscrii, poti lansa chiar tu o dezbatere pe tema care te intereseaza.

- Pleaca intr-o excursie de shopping Daca nu ai fost inca in vacanta si nu ti-ai planificat sejurul de relaxare, te poti orienta catre o vacanta de shopping. Alege o locatie cunoscuta pentru preturile mici practicate de comercianti la produsele electronice si, pe langa cumparaturi, te vei alege si cu o vizita in locuri noi. De exemplu, San Marino, micul si cochetul stat aflat pe teritoriul Italiei, e celebru la acest capitol, pentru ca abunda de magazine care vand produse la preturi fara taxe. Locul este perfect insa si pentru vacanta. La fel poti gasi produse ieftine in magazinele de specialitate din Germania sau din Austria, unde, de asemenea, ai ce vizita.

- Compara preturile de pe site-urile de specialitate In cazul in care cauti un produs anume si nu vrei sa pleci departe de casa, cauta modelul respectiv pe site-urile specializate in compararea preturilor. Va fi simplu sa alegi cea mai rentabila varianta.

- Cauta in magazine produse resigilate Sa nu te gandesti ca e vorba de electronice second hand! Produsele resigilate sunt nou-noute, dar sunt scoase la vanzare de marile magazine de electronice si electrocasnice la preturi reduse doar pentru ca au fost expuse pe raft ori au fost testate. Asa poti face o economie intre 10 si 40%.

- Vaneaza zilele cu reduceri Multe magazine si-au facut un obicei din a anunta o data la cateva saptamani superpromotii la toate produsele sau doar la unele dintre ele. Urmareste-le permanent si sigur te vei alege cu ceva chilipiruri.

Voteaza articolul!

0

0

| azi, 00:00
Autor: