News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

ziarulfinanciar : iPhone 5 se vinde deja pe site-urile din China

luni 16 iulie 2012
Autor: Octavian Calei 15
.07.2012

Vanzatorii de pe site-urile chineze au postat anunturi cu iPhone5 si accepta precomezi, unii cerand chiar plata integrala, in conditiile in care compania Apple nu a facut nici o dezvaluire cu privire la dispozitivul mult asteptat, informeaza Daily Mail.

Data lansarii iPhone 5 nu a fost anuntata si compania Apple nici macar nu a dezvaluit specificatiile telefonului. Produsul se asteapta sa fie lansat candva intre august si octombrie anul acesta, desi Apple nu a comunicat nimic despre data lansarii sau pretul dispozitivului.

Vanzatori oportunisti de pe site-ul Taobao, cea mai mare platforma de comert electronic din China, au postat in anunturi poze si specificatii imaginare despre iPhone 5 si accepta plati in avans de 100 euro, unii chiar cerand sume integrale, de 900 euro.

Un vanzator a postat o lista cu 17 specificatii posibile ale iPhone 5 insotite de procente de probabilitate ca acestea sa fie incluse in noul aparat.

Pe site-ul Alibaba.com au aparut deja carcase de protectie pentru iPhone 5. Un comerciant ?verificat? de pe site garanteaza ca aceste carcase sunt compatibile spunand ca seful sau a primit dimensiunile de la surse sigure. 


Autor: