News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

libertatea : 10 lucruri pe care nu trebuie sa le faci la hotel

vineri 06 iulie 2012
Si in vacanta trebuie sa respecti reguli daca-ti doresti un sejur fara dureri de cap si o cazare fara probleme
. Specialistii in turism de peste Ocean au intocmit un Top 10 al lucrurilor pe care nu e bine sa le faci la hotel pe perioada vacantei. Iata invataturile lor!

1 Nu tipa la personalul hotelului. Niciodata.

2 Nu spune unor straini numarul camerei tale si fii atent ca nici receptionerul sa nu faca asta. El trebuie sa-ti indice numarul camerei in registru, nu sa-l strige in gura mare ca sa-l auda toti cei din jur.

3 Nu-i permite receptionerului sa solicite actul de identitate al persoanei care te insoteste in camera. In schimb, nu lasa angajatul de noapte al hotelului sa-ti intre in camera nechemat si fara sa prezinte un act de identitate.

4 Nu da vina pe personalul hotelului pentru lucrurile despre care crezi ca ti-au fost furate. Dar ai dreptul sa-i ceri managerului sa sesizeze Politia si sa se faca un control.

5 Nu comanda de la room service daca observi ca paginile meniului sunt patate si rupte sau daca scrie pe ele, cu litere de-o schioapa, ?Meniu de iarna?, cand afara sunt 40 de grade.

6 Nu utiliza prosoapele de baie ca sa te demachiezi sau ca sa-ti lustruiesti pantofii.

7 Nu arunca la cosul de gunoi din camera lucruri ce tin de intimitatea ta si despre care nu vrei sa afle personalul hotelului. Daca faci insulina, nu arunca acele fara dispozitivele de protectie.

8 Nu abuza de privilegiul de a elibera camera mai tarziu. Daca ai nevoie neaparat sa stai dupa ora 13.00, intreaba managerul daca-ti permite.

9 Nu lasa bagajele nesupravegheate intr-un hol de hotel nici macar pentru o secunda.

10 Nu-ti fie jena! Suna la hotel daca iti amintesti ca ai uitat in camera vreo jucarie sexuala sau paturica preferata a copilului si vrei sa le recuperezi. Poate ai noroc si ti le vor trimite.

Voteaza articolul!

0

0

| azi, 00:00
Autor: