News ZP Interceptor

Stire tematica: resurse umane

ziarulfinanciar : Pavel, Benvenuti: Consumul da semne de stabilitate

vineri 06 iulie 2012
Autor: Cristina Rosca 06
.07.2012

Dan Pavel, fondatorul si actionarul majoritar al retailerului de incalta­minte si accesorii Benvenuti, mizeaza in acest an pe stagnarea afacerilor in conditiile in care consumul da semne de stabilitate.

"Daca omitem influenta meteo, in primele sase luni am vazut o stabilitate atat a businessului Benvenuti, cat si a consumului de astfel de produse (incaltaminte - n.red.)", spune Pavel, care a lansat in 2004 pe piata compania Benvenuti, dupa aproape un deceniu in care a fost unul dintre actionarii Leonardo alaturi de Florin Panea.

In ceea ce priveste perioada urmatoare Pavel mizeaza tot pe stabilitatea consumului, care este privita de roman ca o veste buna in contextul in care in perioada 2009-2011 declinul cumulat al consumului de aproape 20% a luat prin surprindere industria.

Benvenuti, care detine o retea de 36 de magazine, a obtinut anul trecut o cifra de afaceri de 12,8 mil. euro, cea mai mare din istoria companiei. In 2011 avansul afacerilor comparativ cu 2010 a fost de 16%, potrivit calculelor ZF.

Cititi materialul integral pe www.zfcorporate.ro

Pavel, Benvenuti: Dupa trei ani, 2012 vine cu o veste buna. Consumul da semne de stabilitate


Autor: