22 Oct 2019 - 22:12       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : iPhone 6 si 6 Plus afecteaza negativ vanzarile de iPad

vineri 28 noiembrie 2014
Autor: Catalin Nitu 27
.11.2014

In ciuda succesului necontestat al seriei de telefoane iPhone 6, Apple pare sa piarda teren in vanzarile de tablete. Noua serie de iPad-uri a adus modelele Air 2 si Mini 3 pe piata, insa acestea nu par a fi la fel de ravnite precum generatiile precedente. Ce-i drept, acestea ofera upgrade-uri minore fata de ce este deja disponibil, insa un studiu realizat de Pocket sustine ca motivul vanzarilor slabe pentru tablete este marimea noilor telefoane.

Compania a ajuns la aceasta concluzie studiind obiceiurile celor care foloseau intrecut aplicatia Pocket pe modele mai vechi de iPhone si pe iPad in paralel. Atunci cand detineau un iPhone 5 sau 5S, raportul de utilizare pentru consumul de continut era de 55% pentru iPhone si 45% pentru iPad. Acest lucru se datora faptului ca display-ul mic de pe telefoane nu incuraja cititul pe perioade mari, tableta oferind un mediu mai confortabil de utilizare.

Cititi articolul integral pe www.go4it.ro


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu