22 Oct 2019 - 22:49       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : iPhone 6 responsabil pentru o crestere cu 40% a descarcarilor din AppStore

miercuri 26 noiembrie 2014
Autor: Catalin Nitu 25
.11.2014

Fiksu, o companie care se ocupa de studii de piata pentru vanzarile de software mobil, estimeaza ca odata cu lansarea noilor modele de iPhone, descarcarile de aplicatii de pe AppStore au crescut cu 42%. Statistica se refera la luna octombrie si compara numarul de download-uri cu performanta atinsa in septembrie. De asemenea, aceasta este o crestere cu 38% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Conform datelor incluse in October App Store Competitive Index, se pare ca aplicatiile din top 200 de pe iOS au inregistrat aproximativ 7,8 milioane de download-uri luna trecuta. Majoritatea descarcarilor erau pentru aplicatii deja cumparate pe generatiile mai vechi de dispozitive, deci vanzarile nu au crescut la fel de mult. Este vorba despre software-ul obisnuit pe care orice utilizator de smartphone il descarca, precum aplicatii pentru retele de socializare si mici jocuri populare.

Cititi articolul integral pe www.go4it.ro


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu