23 Feb 2019 - 13:10       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : evomag.ro: Comertul electronic creste pentru ca romanii s-au obisnuit sa cumpere online

vineri 10 aprilie 2015
Autor: Adrian Seceleanu 10
.04.2015

De reducerea TVA la produsele alimentare vor profita si retailerii din celelalte industrii, pentru ca utilizatorii vor avea mai multi bani.

Unul dintre cele mai mari motoare de crestere pentru piata locala de comert electronic il re­pre­zinta faptul ca utiliza­torii s-au obsnuit sa faca achizitii online, astfel ca numarul de tranzactii creste, iar valoarea acestora este mai mica.

?La evomag.ro am observat o sca­de­re a valorii comenzilor, dar a crescut foarte mult numarul acestora. Clientii au devenit cumparatori ?nor­mali?, ?obisnuiti? de online, achizitiile de pe internet nu mai sunt pentru ei o ex­cep­tie. Ei nu mai spun: hai sa incerc sa cum­par online de data asta. Cres­te­rea de aici vine, pentru ca baza de cli­enti nu a avan­sat la fel de repede ca numarul de co­menzi?, a declarat pentru ZF Mi­hai Pa­trascu, actionar principal si CEO al com­paniei Evolution Prest Systems, ca­re controleaza retailerul online IT&C evomag.ro. Magazinul online estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de peste 20 mil. euro, in crestere cu 20% fata de cea inregistrata in 2014, evolutie sus­ti­nu­ta de investitii, diversificarea porto­fo­liu­lui de produse si cresterea co­men­zilor.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu